Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018
Η Ελλάδα στην Ιαπωνία arrow Νέα της Πρεσβείαςarrow Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών με αφορμή την αποτρόπαια δολοφονία του Ιάπωνα δημοσιογράφου Kenji Goto από τους εκτελεστές του ISIS

Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών με αφορμή την αποτρόπαια δολοφονία του Ιάπωνα δημοσιογράφου Kenji Goto από τους εκτελεστές του ISIS

Κυριακή, 01 Φεβρουάριος 2015

«Η αποτρόπαια δολοφονία του Ιάπωνα δημοσιογράφου Kenji Goto από τους εκτελεστές του Ισλαμικού κράτους, αποτελεί άλλο ένα ειδεχθές έγκλημα της τρομοκρατικής αυτής οργάνωσης ενάντια σε αθώους πολίτες. Η Ελλάδα ήταν και είναι σταθερά ενάντια στη διεθνή τρομοκρατία.

Η απάνθρωπη αυτή ενέργεια δεν πρόκειται να κάμψει τις προσπάθειες της Διεθνούς Κοινότητας για την καταπολέμηση της βάρβαρης και αδιέξοδης τρομοκρατικής δράσης του ISIS. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος και το λαό της Ιαπωνίας.

Η Ελλάδα, σε συνεργασία με τις υπόλοιπες χώρες που συμμετέχουν στη Συμμαχία ενάντια στην τρομοκρατική οργάνωση του Ισλαμικού κράτους, θα συνεχίσει τις προσπάθειες, ώστε οι υπεύθυνοι αυτών των εγκλημάτων να αχθούν ενώπιον της δικαιοσύνης».

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση