Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018
Η Ελλάδα στην Ιαπωνία arrow Νέα της Πρεσβείαςarrow Συμμετοχή του Έλληνα φοιτητή κ. Στέφανου Μανταλά (3 dan) στην 6η Μίνι Ολυμπιάδα Shogi (Διεθνές Φόρουμ Shogi), Shizuoka, 5-8 Δεκεμβρίου, 2014

Συμμετοχή του Έλληνα φοιτητή κ. Στέφανου Μανταλά (3 dan) στην 6η Μίνι Ολυμπιάδα Shogi (Διεθνές Φόρουμ Shogi), Shizuoka, 5-8 Δεκεμβρίου, 2014

Τετάρτη, 07 Ιανουάριος 2015

Συμμετοχή του Έλληνα φοιτητή κ. Στέφανου Μανταλά (3 dan) στην 6η Μίνι Ολυμπιάδα Shogi (Διεθνές Φόρουμ Shogi), Shizuoka, 5-8 Δεκεμβρίου, 2014.

Ο Έλληνας φοιτητής κ. Στέφανος Μανταλάς, επιπέδου 3 dan  στο Shogi, συμμετείχε στην 6η Μίνι Ολυμπιάδα του Shogi (ή 6ο Διεθνές Φόρουμ Shogi) που έλαβε χώρα στο Κέντρο Συνεδριάσεων και Τεχνών “Granship” της πόλης της Shizuoka.

Η 6 Μίνι Ολυμπιάδα διοργανώθηκε από την Ομοσπονδία του Shogi και την Εκτελεστική Επιτροπή του 6ου Διεθνούς Φόρουμ Shogi της Shizuoka, με την υποστήριξη του Ιαπωνικού Υπουργείου Εξωτερικών, του Ιαπωνικού Οργανισμού Πολιτισμού, το Japan Foundation, μεταξύ άλλων, και με την ευγενή χορηγία των Igo and Shogi Channel Inc., Kyorindo Super Drug Store και Kikkoman Corporation.

Συμμετείχαν 38 χώρες με έναν ή δύο εκπροσώπους.

Ο νικητής του κυρίως τουρνουά «Α» ήταν ο Ιάπωνας μαθητής Haruto Takahashi.
Ο δεύτερος ήταν ο Γάλλος Jean Fortin, 4 dan
Ο τρίτος ήταν ο Κινέζος Gu Guamming 4 dan, ο οποίος έλαβε αυτή τη θέση μετά από σκληρή μάχη με το Στέφανο Μανταλά, που ήρθε τέταρτος.

Η Πρεσβεία συγχαίρει θερμά τον κ. Μανταλά για τη συμμετοχή του και την κατάκτηση της 4ης θέσης και του εύχεται καλή επιτυχία στου επόμενους αγώνες του.

Η Πρεσβεία ευχαριστεί τον κ. Jacques-Marie Pineau για τις πολύτιμες πληροφορίες του σχετικά με την 6η Μίνι Ολυμπιάδα Shogi

Φωτογραφία του Στέφανου Μανταλά, φωτογράφος κ. Nozuki Hirotaka, επαγγελματίας του Shogi, 7 dan

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση