Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019
Η Ελλάδα στην Σλοβακία arrow Νέα της Πρεσβείαςarrow Αποχαιρετιστήρια συνάντηση Πρέσβεως κας Μαρίας-Λουΐζας Μαρινάκη, Π.Υ.Α', με την Α.Ε. τον Υπουργό Εξωτερικών & Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Σλοβακίας κ. Miroslav Lajcak.

Αποχαιρετιστήρια συνάντηση Πρέσβεως κας Μαρίας-Λουΐζας Μαρινάκη, Π.Υ.Α', με την Α.Ε. τον Υπουργό Εξωτερικών & Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Σλοβακίας κ. Miroslav Lajcak.

Παρασκευή, 06 Σεπτέμβριος 2019

Την Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019, ο Υπουργός Εξωτερικών & Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Σλοβακίας κ. M. Lajcak δέχθηκε σε ακρόαση την Πρέσβη της Ελλάδος κα Μαρία-Λουΐζα Μαρινάκη, εν όψει της ολοκλήρωσης της θητείας της στη Σλοβακία την 10.9.2019.

Κατά την διάρκεια της συναντήσεως εκτιμήθηκε η δυναμική ανάπτυξη των άριστων, πλέον, σχέσεων της Ελλάδος με την Σλοβακία σε όλα τα επίπεδα.

Σε αναγνώριση της προσωπικής συμβολής της Πρέσβεως κας Μ.Λ. Μαρινάκη στην κατά τα ανωτέρω ανάπτυξη και εμβάθυνση των σχέσεων Ελλάδος / Σλοβακίας, ο Υπουργός κ. M. Lajcak απένειμε στην Πρέσβη το Χρυσό Μετάλλιο του Υπουργού Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Σλοβακικής Δημοκρατίας.


Ανακοίνωση σλοβακικού Υπουργείου Εξωτερικών & Ευρωπαϊκών Υποθέσεων

Ανακοίνωση σλοβακικού ειδησεογραφικού πρακτορείου TASR, 5/9/2019