Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019
greek english french
Αρχική arrow Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

Το Υπουργείο Εξωτερικών δεν θεωρείται υπεύθυνο πρόκλησης ζημίας προς τους χρήστες, που οφείλονται στη χρήση του, στην πρόσβασή του ή στη χρήση πληροφοριών που περιέχονται στον παρόντα Διαδικτυακό Τόπο.

Η πληροφορία που διατίθεται μέσω του παρόντος Διαδικτυακού Τόπου έχει σκοπό να αποτελέσει μόνο έναν οδηγό για τους ενδιαφερόμενους, ενώ γίνεται ουσιαστική προσπάθεια για να διατηρείται το περιεχόμενό του ενημερωμένο και ακριβές.

Τα έγγραφα που παρέχονται μέσω του παρόντος Διαδικτυακού Τόπου, έχουν ενημερωτικό σκοπό. Τούτων συγκρινόμενων με τα επίσημα έγγραφα που παρέχονται απ’ ευθείας από το Υπουργείο Εξωτερικών, ισχύοντα θεωρούνται τα τελευταία.

Το Υπουργείο Εξωτερικών δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο ή για την επικαιροποίηση περιεχομένου, που βρίσκεται σε ιστοσελίδες τρίτων φορέων, σύνδεσμοι προς τις οποίες παρέχονται μέσα από τον παρόντα Διαδικτυακό τόπο.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Το σύνολο του περιεχομένου και των πληροφοριών που διατίθενται μέσω του παρόντος Διαδικτυακού Τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Υπουργείου Εξωτερικών. Για το λόγο αυτό προστατεύονται από το σχετικό νομικό πλαίσιο, σύμφωνα με το οποίο δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, τροποποίηση, αλλοίωση ή πώληση με σκοπό το κέρδος ή για άλλους σκοπούς.

Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα

Όλα τα δεδομένα που λαμβάνει το Υπουργείο Εξωτερικών μέσω του παρόντος Διαδικτυακού Τόπου, τα οποία είτε τα αποστέλλουν κατά περίπτωση οι χρήστες ή συγκεντρώνονται κατά την πλοήγηση των χρηστών, υπόκεινται στο νομικό πλαίσιο που διέπει την ιδιωτικότητα.

Διαχείριση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τα προσωπικά δεδομένα που αποστέλλονται στον παρόντα Διαδικτυακό Τόπο, χρησιμοποιούνται μόνο για το σκοπό για τον οποίο εστάλησαν.

Δικαιώματα των χρηστών

Οι χρήστες που υποβάλουν τα προσωπικά τους δεδομένα στον παρόντα Διαδικτυακό Τόπο έχουν το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να αιτηθούν τη διόρθωση ή την ενημέρωσή τους.

RSS Feeds

Ο παρών Ιστότοπος παρέχει δελτία Τύπου RSS 2.0 τα οποία μπορείτε να δείτε μέσω του φυλλομετρητή (Browser) σας, καθώς επίσης μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ελεύθερα στο Blog ή τον Ιστότοπό σας, υπό την προϋπόθεση να αναφέρεται η πηγή προέλευσής των.

Τεχνικές πληροφορίες

Ο παρών Διαδικτυακός Τόπος έχει σχεδιαστεί ώστε να λειτουργεί αποτελεσματικά σε κάθε ανάλυση οθόνης από 1024 x 768 pixels και άνω και έχει δοκιμαστεί, αποδίδοντας το ίδιο οπτικό αποτέλεσμα, με όλους τους μοντέρνους και δημοφιλείς φυλλομετρητές όπως Firefox, Google Chrome, Internet Explorer *, Opera, Safari κ.α.

* Κατά την περιήγησή σας με χρήση του Internet Explorer, ενδέχεται να δείτε κάποιες αποκκλίσεις στην εμφάνιση του περιεχομένου, που διαφέρουν μεταξύ των εκδόσεων 7, 8, 9. Σημειώνεται δε, ότι η έκδοση 6 δεν υποστηρίζεται.