Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018
greek russian
Γενικό Προξενείο Μόσχας
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ποινή που επιβάλλεται σε Έλληνες υπηκόους που διαμένουν στη Ρωσία με άδεια παραμονής, σε περίπτωση παράβασης νόμου ή διοικητικού κανονισμού ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΘΕΩΡΗΣΕΩΝ) Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Μόσχα υπενθυμίζει ότι συνεργάζεται μόνον με τα Κέντρα Θεωρήσεων, που λειτουργούν επίσημα υπό την VFS Global. Ως εκ τούτου, εφιστάται η προσοχή των ενδιαφερομένων, ώστε να μη προσφεύγουν στις υπηρεσίες οιωνδήποτε άλλων γραφείων, που παρουσιάζονται ως κέντρα θεωρήσεων και ισχυρίζονται ψευδώς ότι συνεργάζονται με το Γενικό Προξενείο. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά επίσημα κέντρα θεωρήσεων και διαπιστευμένα ταξιδιωτικά γραφεία, παρακαλούμε όπως επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες α) του Γενικού Προξενείου www.mfa.gr/russia και β) του εξωτερικού παρόχου, greecevac-ru.com ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Παράταση προκήρυξης πρόσληψης κλητήρα στην Ελληνική Πρεσβεία Μόσχας Σ.Ο.Χ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Παράταση προκήρυξης πρόσληψης ειδικού επιστημονικού συνεργάτη στο τμήμα Ο.Ε.Υ. της Πρεσβείας Μόσχας

Ανακοίνωση

Τετάρτη, 07 Ιούνιος 2017

Ενημερώνουμε τους έλληνες πολίτες για τα ακόλουθα:

Με βάση Προεδρικό Διάταγμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, με τίτλο «Εφαρμογή μέτρων ασφαλείας σε τόπους διεξαγωγής αγώνων στη Ρωσική Ομοσπονδία, κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Ομοσπονδιών FIFA 2017 και του Παγκόσμιου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος FIFA 2018», στις περιοχές των πόλεων Καζάν, Μόσχας, Αγίας Πετρούπολης και Σότσι, για την περίοδο από 1ης Ιουνίου έως και 12 Ιουλίου 2017 καθώς και στις περιοχές Βόλγκογκραντ, Αικατέρινμπουργκ, Καζάν, Καλίνινγκραντ, Μόσχας, Νίζνι Νόβγκοροντ, Ρόστοβ-ον-Ντον, Σαμάρα, Αγίας Πετρούπολης, Σαράνσκ και Σότσι, για την περίοδο από 25ης Μαΐου έως και 25η Ιουλίου 2018, η καταγραφή των αλλοδαπών θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 24 ωρών από την άφιξή τους στον τόπο διαμονής τους, με την προσκόμιση των εγγράφων που προβλέπονται από τη ρωσική νομοθεσία, στην αρμόδια Αρχή του Υπουργείου Εσωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Η υποχρέωση αυτή δεν υφίσταται για τους συμμετέχοντες στους αγώνες καθώς και τους επίσημους εκπροσώπους της FIFA, των οργανώσεων που υπάγονται σε αυτήν, της Συνομοσπονδίας ή των Εθνικών Ποδοσφαιρικών Ενώσεων που περιλαμβάνονται στον επίσημο κατάλογο της FIFA.

Η υποχρέωση καταχώρησης εντός 24 ωρών από την άφιξη αφορά και σε εκείνους τους αλλοδαπούς,  που, υπό άλλες συνθήκες, θα είχαν απαλλαγεί της υποχρέωσης καταγραφής.

FacebookTwitterInstagramVK

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

VIS

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0