Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018
greek russian
Γενικό Προξενείο Μόσχας
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ποινή που επιβάλλεται σε Έλληνες υπηκόους που διαμένουν στη Ρωσία με άδεια παραμονής, σε περίπτωση παράβασης νόμου ή διοικητικού κανονισμού ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΘΕΩΡΗΣΕΩΝ) Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Μόσχα υπενθυμίζει ότι συνεργάζεται μόνον με τα Κέντρα Θεωρήσεων, που λειτουργούν επίσημα υπό την VFS Global. Ως εκ τούτου, εφιστάται η προσοχή των ενδιαφερομένων, ώστε να μη προσφεύγουν στις υπηρεσίες οιωνδήποτε άλλων γραφείων, που παρουσιάζονται ως κέντρα θεωρήσεων και ισχυρίζονται ψευδώς ότι συνεργάζονται με το Γενικό Προξενείο. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά επίσημα κέντρα θεωρήσεων και διαπιστευμένα ταξιδιωτικά γραφεία, παρακαλούμε όπως επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες α) του Γενικού Προξενείου www.mfa.gr/russia και β) του εξωτερικού παρόχου, greecevac-ru.com ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Παράταση προκήρυξης πρόσληψης κλητήρα στην Ελληνική Πρεσβεία Μόσχας Σ.Ο.Χ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Παράταση προκήρυξης πρόσληψης ειδικού επιστημονικού συνεργάτη στο τμήμα Ο.Ε.Υ. της Πρεσβείας Μόσχας
Αρχική arrow Οι Αρχές μας arrow Γενικό Προξενείο Μόσχας arrow Νέα arrow Δήλωση Αν. Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά

Δήλωση Αν. Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά

Παρασκευή, 03 Ιούλιος 2015


2 Ιουλίου 2015

Ως Αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού είμαιεδώ για το συμφέρον της πατρίδας μου. Συνεργάζομαι με όλους τους αρμόδιους φορείς του τουρισμού για να προστατέψουμε και να εξασφαλίσουμετην σταθερότητα στον Τουρισμό  μας.


Έχω ενημερωθεί επίσημααπό τους διεθνείς Τour Operators, τον ΣΕΤΕ, την ΗΑΤΤΑ,ό τι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κανένα αξιόπιστο και επίσημο μέτρο καταγραφής απώλειας αλλά και οι όποιες μειώσεις υπάρχουν λόγω των ημερών,μόλις επιστρέψουμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς μπορούν να αποκατασταθούν.


Εργαζόμαστε στο υπουργείο εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο για να δώσουμε λύσεις σε όποια έκτακτη ανάγκη προκύψει αυτές τις ημέρες.


Από τη Δεύτερα έχουμε πετύχει:
Να  είναι απόλυτα διασφαλισμένες και να εκτελούνται κανονικά κάθε τύπου τραπεζικές συναλλαγές όλων των ξένων επισκεπτών της χώρας.


Διαρκή επικοινωνία και διαχείριση θεμάτων με touroperator, Περιφέρειες και όλους τους φορείς του Τουρισμού.


Συντονισμένη διαχείριση ώστε να  έχουν προτεραιότητα τα εμβάσματα παραγγελιών  στο εξωτερικό για την τροφοδοσία  των επιχειρήσεων του Τουρισμού (ξενοδοχεία εστίαση) ώστε να μην υπάρξουν ελλείψεις.


Ζητώ από τους φορείςαπό τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης  επικοινωνιακά να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, να μην τραυματίζουν την εικόνα  του ελληνικού τουρισμού και πάνω από όλα να μην αναπαράγουν ψευδείς ειδήσεις.


Ο τουρισμός δεν πρέπει να αποτελέσει θέμα για πολιτική εκμετάλλευση αν θέλουμε να προασπίσουμε και προστατεύσουμε τη «βαριά βιομηχανία» της χώρας μας.

FacebookTwitterInstagramVK

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

VIS

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0