Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018
greek russian
Γενικό Προξενείο Μόσχας
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ποινή που επιβάλλεται σε Έλληνες υπηκόους που διαμένουν στη Ρωσία με άδεια παραμονής, σε περίπτωση παράβασης νόμου ή διοικητικού κανονισμού ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΘΕΩΡΗΣΕΩΝ) Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Μόσχα υπενθυμίζει ότι συνεργάζεται μόνον με τα Κέντρα Θεωρήσεων, που λειτουργούν επίσημα υπό την VFS Global. Ως εκ τούτου, εφιστάται η προσοχή των ενδιαφερομένων, ώστε να μη προσφεύγουν στις υπηρεσίες οιωνδήποτε άλλων γραφείων, που παρουσιάζονται ως κέντρα θεωρήσεων και ισχυρίζονται ψευδώς ότι συνεργάζονται με το Γενικό Προξενείο. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά επίσημα κέντρα θεωρήσεων και διαπιστευμένα ταξιδιωτικά γραφεία, παρακαλούμε όπως επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες α) του Γενικού Προξενείου www.mfa.gr/russia και β) του εξωτερικού παρόχου, greecevac-ru.com ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Παράταση προκήρυξης πρόσληψης κλητήρα στην Ελληνική Πρεσβεία Μόσχας Σ.Ο.Χ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Παράταση προκήρυξης πρόσληψης ειδικού επιστημονικού συνεργάτη στο τμήμα Ο.Ε.Υ. της Πρεσβείας Μόσχας
Αρχική arrow Οι Αρχές μας arrow Γενικό Προξενείο Μόσχας arrow Νέα arrow Ενημέρωση για την εξυπηρέτηση Ρώσων τουριστών στην νήσο ΚΩ

Ενημέρωση για την εξυπηρέτηση Ρώσων τουριστών στην νήσο ΚΩ

Τρίτη, 25 Ιούλιος 2017

- Μετά τον σεισμό στην ΚΩ θα θέλαμε να ενημερώσουμε  τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και τους  πολίτες της Περιφέρειας της Αγίας Πετρούπολης και της Β.Δ. Ρωσίας  που προγραμματίζουν να περάσουν τις διακοπές τους  στο νησί τα εξής:
- Η κατάσταση στην ΚΩ έχει ομαλοποιηθεί απολύτως και το νησί έχει επιστρέψει στους κανονικούς του ρυθμούς, συμπεριλαμβανομένης της τουριστικής κίνησης.
- Οι ξενοδοχειακές και τουριστικές υποδομές λειτουργούν κανονικά και δεν επηρεάσθηκαν λόγω της ισχυρής αντισεισμικής του θωράκισης.
- Το διεθνές αεροδρόμιο της ΚΩ λειτουργεί κανονικά και οι πτήσεις διεξάγονται ομαλά από και προς όλους τους διεθνείς προορισμούς.
- Αποκαταστάθηκε πλήρως η ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού με τον Πειραιά, με όλα τα νησιά των Δωδεκανήσων, καθώς και με τα Τουρκικά παράλια.
- Τα προγράμματα των Tour operators  πραγματοποιούνται κανονικά, όπως και η φιλοξενία των τουριστών στα δωμάτια των ξενοδοχείων που είχαν αρχικά επιλέξει. Οι ξενοδόχοι και το προσωπικό όλων των ξενοδοχείων της ΚΩ, καταβάλλοντας μεγάλες προσπάθειες, έχουν διασφαλίσει όλες τις απαραίτητες συνθήκες  για την καλύτερη δυνατή φροντίδα και φιλοξενία των επισκεπτών.
- Η ΚΩΣ είναι ένα απόλυτα ασφαλές νησί για να απολαύσουν οι Ρώσοι πολίτες τις διακοπές τους.

FacebookTwitterInstagramVK

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

VIS

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0