Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018
greek spanish
Αρχική arrow Υπηρεσίες arrow Λοιπές Υπηρεσίες arrow Επίσημες Μεταφράσεις

Επίσημες Μεταφράσεις

Για επίσημη μετάφραση στην Ισπανία θα πρέπει να αποτανθείτε ή στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ισπανίας (Ministerio de Asuntos Exteriores y de Cooperación de España, Servicio de Traducciones) ή σε ορκωτό μεταφραστή που έχει ορισθεί  από το Υπουργείο αυτό.

Συμβουλευθείτε τον κατάλογο των ορκωτών μεταφραστών ελληνικής/ισπανικής  εδώ http://www.exteriores.gob.es/Portal/es/ServiciosAlCiudadano/Documents/2013listadoIIJJ.pdf)

Σε περίπτωση που το προς επίσημη μετάφραση έγγραφο οφείλει να είναι θεωρημένο (επισημείωση της Χάγης), έχετε υπόψη σας να το καταθέσετε προς μετάφραση μετά την επίθεση της σφραγίδας, ώστε να μεταφραστεί και αυτή.

Η μετάφραση από ορκωτό μεταφραστή που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί στην Ελλάδα (δηλαδή, όχι στην Ισπανία) πρέπει να προσκομισθεί σε Ελληνική Προξενική Αρχή (Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Αλικάντε) η οποία θα επικυρώσει το γνήσιο της υπογραφής του ορκωτού μεταφραστή, Για την επικύρωση αυτή θα πρέπει να υποβάλλετε το μεταφρασμένο κείμενο και τη μετάφραση σε πρωτότυπο. Συμβουλευτείτε την προξενική διατίμηση.

Τελευταία ενημέρωση Δευτέρα, 17 Μάρτιος 2014

FacebookTwitter

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0