Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018
greek english
Ανακοίνωση Εν όψει των θερινών διακοπών, και ιδιαίτερα όσον αφορά την μετάβαση οδικώς προς την Ελλάδα, μέσω Κροατίας και Σερβίας, σας γνωρίζουμε ότι είναι απαραίτητο να διαθέτετε είτε αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες), είτε εν ισχύι διαβατήριο. Η διέλευση μέσω των ανωτέρω χωρών προς την Ελλάδα με παλαιού τύπου ταυτότητες και ληγμένα διαβατήρια δεν είναι δυνατή Ανακοίνωση Εν όψει των θερινών διακοπών, και ιδιαίτερα όσον αφορά την μετάβαση οδικώς προς την Ελλάδα, μέσω Κροατίας και Σερβίας, σας γνωρίζουμε ότι είναι απαραίτητο να διαθέτετε είτε αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες), είτε εν ισχύι διαβατήριο. Η διέλευση μέσω των ανωτέρω χωρών προς την Ελλάδα με παλαιού τύπου ταυτότητες και ληγμένα διαβατήρια δεν είναι δυνατή
Αρχική arrow Υπηρεσίες arrow Θεωρήσεις Εισόδου arrow Πληροφορία για όσους ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν στην Ελλάδα

Πληροφορία για όσους ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν στην Ελλάδα

Πληροφορία για όσους μη Ελβετούς υπηκόους ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν προς την Ελλάδα

Mη Ελβετοί υπήκοοι, οι οποίοι διαθέτουν εν ισχύι διαβατήριο και άδεια διαμονής τύπου Β ή C μπορούν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα χωρίς βίζα. Κατά το ταξίδι τους θα πρέπει να έχουν μαζί το διαβατήριo και την άδεια διαμονής τους.

Πληροφορία για Ελβετούς υπηκόους που ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν στην Ελλάδα

Ελβετοί υπήκοοι που επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, θα πρέπει να φέρουν εν ισχύι διαβατήριο και/ή εν ισχύι αστυνομική ταυτότητα.

Ακολουθήστε μας στο Twitter
You in Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0