Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018
Η Ελλάδα στην Αυστρία arrow Νέα της Πρεσβείαςarrow CHEVALIER, η καινούργια ταινία της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη στη Βιέννη

CHEVALIER, η καινούργια ταινία της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη στη Βιέννη

Τετάρτη, 04 Μάιος 2016

Η καινούργια ταινία της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη, CHEVALIER, γιορτάζει την αυστριακή της πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 6 Μαΐου 2016. Η ταινία CHEVALIER προβλήθηκε επίσης στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Λοκάρνο το 2015, ενώ στο 59ο  BFI Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Λονδίνου απέσπασε το βραβείο του καλύτερου φιλμ. Στη Βιέννη η ταινία της ελληνίδας σκηνοθέτιδος, κας Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη, προβλήθηκε το περασμένο φθινόπωρο στο πλαίσιο της Viennale. Από τις 6 Μαΐου μπορεί κανείς να απολαύσει τη νέα δημιουργία της κας Τσαγγάρη σε τακτική βάση στους αυστριακούς κινηματογράφους. Η ταινία προβάλλεται στην ελληνική γλώσσα με γερμανικούς υπότιτλους.

Η κα Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη συγκαταλέγεται μεταξύ των γνωστότερων και πλέον ταλαντούχων εκπροσώπων του Νέου Ελληνικού Κινηματογράφου, ενώ το κινηματογραφικό της ντεμπούτο με την ταινία ATTENBERG πριν από λίγα χρόνια γνώρισε μεγάλη επιτυχία στη Βιέννη.

Η Πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιείται στον κινηματογράφο Stadtkino im Künstlerhaus (Akademiestraße 13, 1010 Βιέννη).

Οι κρατήσεις εισιτηρίων γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης   και κοστίζουν 9 ευρώ. (Μειωμένες τιμές για τα μέλη της λέσχης του Ö1).

Καλή διασκέδαση σε όλους σας!

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση