Tuesday, 20 February 2018
Liaison Office in Pristina arrow Newsarrow ÇËSHTJET USHTARAKE - NJOFTIM

ÇËSHTJET USHTARAKE - NJOFTIM

Friday, 13 January 2017

Luten te gjithë qytetarët grekë, meshkujët, te cilët banojnë ne Kosovë dhe janë të lindur ne vitin 1999 të lajmërohen ne Zyrën Nderlidhëse Greke ne Prishtinë, sa më shpejtë që është e mundur.

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Top