Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018
Η Ελλάδα στην Ιαπωνία arrow Νέα της Πρεσβείαςarrow Διάλεξη για την ελληνική κουζίνα και τον πολιτισμό από τον Πρέσβυ και την κα Νικολάου Τσαμαδού (Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2012)

Διάλεξη για την ελληνική κουζίνα και τον πολιτισμό από τον Πρέσβυ και την κα Νικολάου Τσαμαδού (Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2012)

Σάββατο, 01 Σεπτέμβριος 2012

Κατόπιν προσκλήσεως από το διάσημο Κολέγιο Διατροφής Hattori (Hattori Nutrition College) ο Πρέσβυς και η κα Νικολάου Τσαμαδού έδωσαν διάλεξη σχετικά με την ελληνική κουζίνα και τον ελληνικό πολιτισμό.

Η κα Τσαμαδού μίλησε ιδιαίτερα για το ελληνικό γιαούρτι επί τη ευκαιρία της παρουσίασης στην αγορά του «Παρθένου»,  γιαουρτιού ελληνικού τύπου, από την ιαπωνική γαλακτοκομική εταιρία Morinaga Milk Industry. Κατά τη διάλεξή της η ομιλήτρια έδωσε έμφαση στις ευεργετικές ιδιότητες του γιαουρτιού, πριν να παρουσιάσει μία ελληνική συνταγή γιαουρτιού με σύκα σε ακροατήριο 30 ατόμων.

Ο σεφ του Κολεγίου Διατροφής Hattori κ. Tetsu Nakamura ετοίμασε επίσης ελληνικά ορεκτικά και κυρίως πιάτα για αυτή την ιδιαίτερη Ημέρα της Ελλάδος!

greek food and culture1
greek food and culture2
greek food and culture3
greek food and culture4
greek food and culture5
greek food and culture6

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση