Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018
Η Ελλάδα στην Ιαπωνία arrow Νέα της Πρεσβείαςarrow Μάθημα Ελληνικής Κουζίνας στην Πρεσβευτική Κατοικία από τη σύζυγο του Πρέσβυ κα Γιασμίν Τσαμαδού για μέλη του συλλόγου Cross Cultural Women’s Club (CCWC), (18 Οκτωβρίου 2011)

Μάθημα Ελληνικής Κουζίνας στην Πρεσβευτική Κατοικία από τη σύζυγο του Πρέσβυ κα Γιασμίν Τσαμαδού για μέλη του συλλόγου Cross Cultural Women’s Club (CCWC), (18 Οκτωβρίου 2011)

Τρίτη, 18 Οκτώβριος 2011

Η Πρέσβειρα κυρία Γιασμίν Τσαμαδού διοργάνωσε μάθημα ελληνικής κουζίνας για  μέλη του συλλόγου Cross Cultural Women’s Club (CCWC) στις 18  Οκτωβρίου 2011 στην Πρεσβευτική Κατοικία.  Μεταξύ άλλων τους έδειξε πώς να φτιάχνουν σπανακόπιτα, αγκινάρες με μπιζέλια, χωριάτικη σαλάτα και γαλακτομπούρεκο.

Οι συμμετέχουσες κυρίες εκτίμησαν το μάθημα, όπως φαίνεται και από το μήνυμα της κας Michiko Moritomo, Προέδρου του συλλόγου:

Αγαπητή Yasmine-san

Ευχαριστούμε για το μάθημα μαγειρικής σήμερα. Μας άρεσε πολύ. Οργανώσατε τα πάντα τέλεια. Διδάξατε το μάθημα τόσο οργανωμένα, ώστε μπορέσαμε να μάθουμε πώς να μαγειρεύουμε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Όλα τα πιάτα ήταν γευστικά και νόστιμα. Θα δοκιμάσουμε να τα μαγειρέψουμε σύντομα. Ξέρετε, πολλά μέλη που παρακολούθησαν το μάθημα, στην επιστροφή  πέρασαν από το σούπερ μάρκετ Nisshin για να αγοράσουν φύλλο,  φέτα κ.α.  Ελπίζουμε να μπορέσουμε να μαγειρέψουμε τόσο καλά όσο εσείς.
Επίσης το γεύμα ήταν θαυμάσιο! …

Σας ευχαριστούμε και πάλι. Γεια στα χέρια σας!
Με θερμότατους χαιρετισμούς,
Michiko Moritomo και μέλη του CCWC

greek cooking class1
greek cooking class2
greek cooking class3
greek cooking class4
greek cooking class5

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση