Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018
Η Ελλάδα στην Ιαπωνία arrow Νέα της Πρεσβείαςarrow Ελληνικό Κύπελλο: Τουρνουά ποδοσφαίρου μαθητών Δημοτικού στο Tomisato της Chiba (9 Ιουνίου 2013)

Ελληνικό Κύπελλο: Τουρνουά ποδοσφαίρου μαθητών Δημοτικού στο Tomisato της Chiba (9 Ιουνίου 2013)

Κυριακή, 09 Ιούνιος 2013

Στις 9 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στην πόλη Tomisato της Chiba τουρνουά ποδοσφαίρου μαθητών Δημοτικού για το Ελληνικό Κύπελλο. Στην απονομή παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος της πόλης κ. Kenji Aikawa, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Nihon κ. Naoto Kato και ο Πρέσβυς κ. Νικόλαος Τσαμαδός.

Έλαβαν μέρος 16 ομάδες από τα τοπικά σχολεία και στους νικητές απονεμήθηκε το Ελληνικό Κύπελλο από τον κ. Πρέσβυ. Στη νικήτρια ομάδα εδόθη μία μπάλλα ποδοσφαίρου και στους δεύτερους μία φανέλα του Ολυμπιακού, προσφορά του φετινού πρωταθλητή ποδοσφαίρου, υπογεγραμμένα από τους ποδοσφαιριστές του. Από την Πρεσβεία μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά σήματα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), ενώ η εισαγωγική εταιρία τροφίμων και ποτών «Νοστιμιά» και η ελληνική εξαγωγική εταιρία ελαιολάδου Greekpol τους προσέφεραν εκλεκτά ελληνικά προϊόντα. Για τους μαθητές και τους γονείς τους έγιναν διαλέξεις σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και την ελληνική διατροφή από μέλη της Ιάπωνo – Ελληνικής Εταιρίας (Japan – Greece Society), από φοιτητές του Πανεπιστημίου Nihon και από προσωπικό της εταιρίας «Νοστιμιά». Διανεμήθηκε επίσης πληροφοριακό υλικό για την Ελλάδα.


Για το Ελληνικό Κύπελλο συνεργάστηκαν οι ακόλουθοι φορείς:

Διοργανωτές:     Δήμος Tomisato και Πανεπιστήμιο Nihon
Χορηγοί:           Japan – Greece Society
Εισαγωγική Εταιρία Τροφίμων και Ποτών «Νοστιμιά»
Π.Α.Ε. Ολυμπιακός
Ελληνική εξαγωγική εταιρία ελαιολάδου “Greekpol”
Αιγίδα:             Πρεσβεία της Ελλάδος στην Ιαπωνία

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση