Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018
Η Ελλάδα στην Ιαπωνία arrow Νέα της Πρεσβείαςarrow Μήνυμα Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια προς την Ομογένεια, επ’ ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους

Μήνυμα Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια προς την Ομογένεια, επ’ ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους

Δευτέρα, 22 Δεκέμβριος 2014

Αγαπητοί ομογενείς,

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, έχω τη χαρά να απευθυνθώ για μια ακόμη φορά σε όλους τους ομογενείς μας, του Έλληνες της διασποράς που ζουν, δημιουργούν και διαπρέπουν στο εξωτερικό.

Η οργανωμένη παρουσία σας στις χώρες που ζείτε συμβάλει τα μέγιστα, σε  μια ιδιαίτερα  δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα μας, στην προώθηση των στόχων του Ελληνισμού, προωθώντας τα εθνικά μας δίκαια, συνεισφέροντας στην ανάδειξη της παιδείας, του πολιτισμού και της ιστορικής μας διαδρομής, αναδεικνύοντας τις αρετές μας.

Η χρονιά που πέρασε, το γνωρίζετε, ήταν μια ακόμη περίοδος σκληρής δοκιμασίας για την χώρα και την ελληνική κοινωνία, η οποία υπερβαίνοντας τα όρια αντοχής της,  εξακολουθεί  να προσπαθεί και να αγωνίζεται για ένα καλύτερο αύριο, για την επιστροφή της πατρίδας μας σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου.

Χάρις στην προσπάθεια αυτή καθώς και με την πολύτιμη, όπως πάντοτε, δική σας συμβολή, σε πνεύμα εθνικής ενότητας και αλληλεγγύης, είμαι βέβαιος ότι θα αντιμετωπίσουμε με επιτυχία όλες τις μεγάλες επερχόμενες προκλήσεις και το 2015 θα αποδειχθεί μια χρονιά εθνικής ανάτασης.

Σας εύχομαι από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα, υγεία και προσωπική ευτυχία για τη νέα χρονιά.

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση