Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018
Η Ελλάδα στην Ιαπωνία arrow Νέα της Πρεσβείαςarrow Παρασημοφόρηση Δρ. Κλαίρης Παπαπαύλου από τον Αυτοκράτορα της Ιαπωνίας (3 Νοεμβρίου 2014)

Παρασημοφόρηση Δρ. Κλαίρης Παπαπαύλου από τον Αυτοκράτορα της Ιαπωνίας (3 Νοεμβρίου 2014)

Δευτέρα, 22 Δεκέμβριος 2014

Συγχαίρουμε την Δρ. Κλαίρη Παπαπαύλου για την παρασημοφόρησή της από τoν Αυτοκράτορα της Ιαπωνίας  με το Παράσημο του Ανατέλλοντος Ηλίου, Χρυσών Ακτίνων με Ροζέτα, στις 3 Νοεμβρίου 2014, Ημέρα του Πολιτισμού στην Ιαπωνία. Το παράσημο εδόθη στην Δρ. Παπαπαύλου για τη συμβολή της στην ανάπτυξη της έρευνας και της διάδοσης του ιαπωνικού πολιτισμού στην Ελλάδα και για τη συμβολή της στη σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ των δύο λαών.

Η Δρ. Παπαπαύλου είναι Διδάκτωρ Σινοϊαπωνικής Τέχνης και Ιστορικός του Απωανατολικού πολιτισμού, Καθηγήτρια στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο της Εταιρίας Φίλων του Λαού και πρώην Λέκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει μεγάλο συγγραφικό έργο και έχει ασχοληθεί ιδιαιτέρως με τη μελέτη του Λευκάδιου Χερν.

Ανακοίνωση Γραφείου Ιάπωνα Πρωθυπουργού σχετικά με παρασημοφορήσεις  αλλοδαπών που διαμένουν εκτός Ιαπωνίας (3 Νοεμβερίου 2014). Ανάμεσα σε αυτά το όνομα της Δρ. Παπαπαύλου στο τέλος της σελίδος 9 (στην Ιαπωνική)

http://www8.cao.go.jp/shokun/hatsurei/26aki/meibo_gaikokujinjokun/kyokujitsu-zaigai.pdf

(Για παράσημα και βραβεία προηγουμένων ετών παρακαλούμε δείτε τη σελίδα της Ιαπωνικής Πρεσβείας στην Αθήνα)

http://www.gr.emb-japan.go.jp/portal/gr/relations/vraveia.htm

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση