Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018
Η Ελλάδα στο Μαυροβούνιο arrow Νέα της Πρεσβείαςarrow 23/3/2017 - Mε αφορμή την Εθνική Εορτή της Ελλάδας, ο Πρέσβυς κ. Σωτήριος Αθανασίου κατέθεσε στεφάνι προς τιμή του αγωνιστή της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 Vaso Brajović (Μαυροβουνιώτης).

23/3/2017 - Mε αφορμή την Εθνική Εορτή της Ελλάδας, ο Πρέσβυς κ. Σωτήριος Αθανασίου κατέθεσε στεφάνι προς τιμή του αγωνιστή της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 Vaso Brajović (Μαυροβουνιώτης).

Δευτέρα, 27 Μάρτιος 2017

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο μνημείο του στρατηγού Vaso Brajović (Μαυροβουνιώτη), στις 23 Μαρτίου 2017, παρουσία εκπροσώπων του Υπουργείου Εξωτερικών του Μαυροβουνίου, του Μητροπολίτη της Ορθόδοξης Εκκλησίας Παραθαλάσσιας - Μαυροβουνίου, εκπροσώπων του Συλλόγου Αντιφασιστών και Πολεμιστών Β' Παγκοσμίου Πολέμου, εκπροσώπων της ακαδημαϊκής,    δημοσιογραφικής  και  επιχειρηματικής κοινότητας του Μαυροβουνίου καθώς και Ελλήνων  που διαβιούν και δραστηριοποιούνται στο Μαυροβούνιο. Στεφάνι κατέθεσε, επίσης και εκπρόσωπος του Δήμου της Ποντγκόριτσα.

Η Ελληνική Πρεσβεία εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στο Υπουργείο Άμυνας του Μαυροβουνίου, το οποίο διάθεσε το άγημα και τη στρατιωτική ορχήστρα η οποία ανέκρουσε τους εθνικούς ύμνους της Ελλάδας και του Μαυροβουνίου.

Δείτε τα βίντεό μας στο Youtube Δείτε τις φωτογραφίες μας στο FlickrΣυνδεθείτε μαζί μας στο facebook

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση