Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018
Η Ελλάδα στο Μαυροβούνιο arrow Νέα της Πρεσβείαςarrow 27/4/2017. Παράσταση του συγκροτήματος ΗΔΥΜΕΛΟΝ από την Μακεδονία με θρησκευτικούς ύμνους, παραδοσιακά τραγούδια και χορούς της Βορείου Ελλάδος και της Μικράς Ασίας.

27/4/2017. Παράσταση του συγκροτήματος ΗΔΥΜΕΛΟΝ από την Μακεδονία με θρησκευτικούς ύμνους, παραδοσιακά τραγούδια και χορούς της Βορείου Ελλάδος και της Μικράς Ασίας.

Παρασκευή, 28 Απρίλιος 2017

Μία ομάδα από 130 χορωδούς, χορευτές και οργανοπαίκτες με το όνομα ΗΔΥΜΕΛΟΝ έδωσε εχθές παράσταση στο πολιτιστικό κέντρο "Nikola Đurković" του Κότορ.

Μέλη της Ελληνικής Πρεσβείας στην Ποντγκόριτσα με τον Πρέσβυ κ. Αθανασίου παρακολουθήσαμε μία πανέμορφη παράσταση με θρησκευτικούς βυζαντινούς ύμνους, παραδοσιακά ελληνικά τραγούδια και χορούς της Μακεδονίας μας. Μαζί μας την παρακολούθησαν και πάρα πολλοί Κοτοράνοι ενθουσιασμένοι από την παράσταση, χειροκροτώντας ρυθμικά.

Ευχαριστούμε πολύ όλα τα μέλη του συγκροτήματος που μας χάρισαν αυτή την όμορφη βραδιά καθώς και το Πολιτιστικό Κέντρο Κότορ που φιλοξένησε για μιά ακόμα φορά την ελληνική κουλτούρα.

Δείτε τα βίντεό μας στο Youtube Δείτε τις φωτογραφίες μας στο FlickrΣυνδεθείτε μαζί μας στο facebook

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση