Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018
Η Ελλάδα στη Δημοκρατία της Κορέας arrow Νέα της Πρεσβείαςarrow Ανακοίνωση με αφορμή την πρόσφατη πυρηνική δοκιμή της Βορείου Κορέας - Οδηγίες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

Ανακοίνωση με αφορμή την πρόσφατη πυρηνική δοκιμή της Βορείου Κορέας - Οδηγίες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

Τετάρτη, 06 Σεπτέμβριος 2017

Με αφορμή την πρόσφατη πυρηνική δοκιμή της Βορείου Κορέας η Πρεσβεία απέστειλε στους Έλληνες πολίτες που διαμένουν στην Κορέα και οι οποίοι έχουν δηλώσει τα στοιχεία τους στο Προξενικό Γραφείο Σεούλ, το παρακάτω μήνυμα:

Σε συνέχεια της πρόσφατης 6ης πυρηνικής δοκιμής που πραγματοποίησε η Β. Κορέα, σας γνωρίζουμε ότι η Πρεσβεία είναι σε συνεχή επικοινωνία με τις κορεατικές αρχές, τις λοιπές Πρεσβείες της Ευρ. Ένωσης και την Πρεσβεία των ΗΠΑ, καθώς επίσης και με τη Διοίκηση των Ηνωμένων Εθνών στην Κορέα (United Nations Command, United States Forces Korea) .

Σε κάθε περίπτωση, για τυχόν ερωτήματά σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Πρεσβεία με τα γνωστά μέσα επικοινωνίας.

Για οποιαδήποτε σοβαρή εξέλιξη που ενδέχεται να επηρεάσει τη διαμονή των Ελλήνων πολιτών στην Κορέα, η Πρεσβεία θα σας ενημερώσει αμέσως.

Όπως πάντοτε, εάν γνωρίζετε κάποιον Έλληνα που διαμένει στη Σεούλ, αλλά για οποιοδήποτε λόγο δεν έλαβε αυτό ή κάποιο άλλο μήνυμά μας, παρακαλούμε προωθήστε του/της το παρόν μήνυμα, προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί μας και να περιληφθεί στον κατάλογο επικοινωνίας της Πρεσβείας, εφ'όσον το επιθυμεί.

Συνημμένως, σας αποστέλλουμε ενημερωτικό φυλλάδιο της Ε.Ε. προς τους πολίτες των χωρών-μελών της Ευρ. Ένωσης με οδηγίες για περίπτωση έκτακτης ανάγκης / εκκένωσης.

Επισημαίνουμε ότι, αυτή τη στιγμή, δεν υφίσταται λόγος ανησυχίας.

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση