Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018
greek english chinese_simplified
Γενικό Προξενείο Σαγκάης
Αρχική arrow Οι Αρχές μας arrow Γενικό Προξενείο Σαγκάης arrow Νέα arrow Ατομική Έκθεση: Σκιά και Φως, από την Σοφία Βάρη

Ατομική Έκθεση: Σκιά και Φως, από την Σοφία Βάρη

Δευτέρα, 07 Δεκέμβριος 2015

Ατομική Έκθεση: Σκιά και Φως, από την Σοφία Βάρη

Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Σαγκάη έχει τη χαρά να αναγγείλει την ατομική έκθεση «Σκιά και Φως» της ονομαστής Ελληνίδας καλλιτέχνιδος Σοφίας Βάρη. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 29 Νοεμβρίου 2015 έως τις 31 Ιανουαρίου 2016 στην Γκαλερί Dumonteil Shanghai στο Sinan Mansions. Είναι η πρώτη συνολική έκθεση της καλλιτέχνιδος στην Κίνα, η οποία περιλαμβάνει γλυπτά της, έργα σε καμβά και γλυπτική κοσμηματοποιία.  Παράλληλα με την κύρια έκθεση, πέντε έργα μνημειακής γλυπτικής θα εκτίθενται στον δημόσιο χώρο του Sinan Mansions.

Η Σοφία Βάρη, γεννηθείσα στην Αθήνα το 1940, είναι μία πρωτοπόρος Ελληνίδα καλλιτέχνιδα σύγχρονης τέχνης, η οποία χειρίζεται με μια ποικιλία μέσων και τεχνικών, από πολύχρωμα γλυπτά έως κολάζ από νερομπογιές. Η Βάρη ξεκίνησε την καριέρα της με νατουραλιστικά έργα ζωγραφικής και απέκτησε διεθνή αναγνώριση. Αντλεί την έμπνευσή της από την κλασσική εποχή και αρχαίους κόσμους, όπως των Μάγια, των Αιγυπτίων και του Κυκλαδικού πολιτισμού.

You in Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

greece-china2017

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0