Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018
Η Ελλάδα στη Χιλή arrow Νέα της Πρεσβείαςarrow Δεξίωση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Δεξίωση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Παρασκευή, 24 Μάρτιος 2017

H Πρεσβεία της Ελλάδος διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαρτίου δεξίωση για την εθνική γιορτή της 25ης Μαρτίου σε αίθουσα του ξενοδοχείου Double Tree by Hilton.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι του Υπουργείου Εξωτερικών της Χιλής, μέλη του διπλωματικού σώματος, οι Επίτιμοι Πρόξενοι της Ελλάδας σε Αντοφαγάστα κ. Ανέστης Παπασιδέρης και Βαλπαραϊσο κ.  Άλεξ Γκέρρα Σκλάβος, οι Πρόεδροι των Ελληνικών Κοινοτήτων  Αντοφαγάστα, Λα Σερένα και Σαντιάγο, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Μουστάκη κ. George Anastassiou, o Διευθυντής του Κέντρου Ελληνικών, Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών Καθηγητής Miguel Castillo Didier και πολλοί ακόμα φίλοι της Ελλάδας.

Τους εθνικούς ύμνους Ελλάδας και Χιλής τραγούδησε χορωδία παιδιών της Ελληνικής Κοινότητας Σαντιάγο, τα οποία παρουσίασαν στους καλεσμένους και τρεις δημοτικούς χορούς της πατρίδας μας.

Η οργάνωση της δεξίωσης έγινε δυνατή χάρη στην ευγενική χορηγία της  ελληνικής εταιρείας Άκτωρ και της εδώ θυγατρικής της Biosar-Aktor, που δραστηριοποιείται στην κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων, ενώ και η χιλιανή εταιρεία Chevrita προσέφερε δείγματα τυριών καθώς και ελληνικής φέτας που εισάγει σε συνεργασία με την εταιρεία Δωδώνη.

Συνδεθείτε μαζί μας στο facebook

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση