Κυριακή, 9 Μαΐου 2021
Η Ελλάδα στην Δανία arrow Νέα της Πρεσβείαςarrow Πρωτόκολλο αφίξεων στην Ελλάδα: Έντυπο Εντοπισμού Εισερχομένων-PLF (τελευτ. ενημέρωση: 13 Ιουλίου 2020)

Πρωτόκολλο αφίξεων στην Ελλάδα: Έντυπο Εντοπισμού Εισερχομένων-PLF (τελευτ. ενημέρωση: 13 Ιουλίου 2020)

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

H Πρεσβείας της Ελλάδας στη Δανία υπενθυμίζει ότι για όλους τους εισερχόμενους στην Ελλάδα μέσω των χερσαίων, εναέριων και θαλάσσιων σημείων εισόδου αποτελεί προϋπόθεσή η συμπλήρωση της φόρμας Passenger Locator Form PLF μέσω της πλατφόρμας https://travel.gov.gr/#/.

Από τις 09.07.2020, το PLF δύναται πλέον να συμπληρωθεί από τους ταξιδιώτες μέχρι και 24 ώρες πριν την πραγματοποίηση του ταξιδιού τους στην Ελλάδα.

Με τη συμπλήρωση της φόρμας PLF, ο ταξιδιώτης λαμβάνει ένα επιβεβαιωτικό ηλεκτρονικό μήνυμα υποβολής των στοιχείων του.

Ο κωδικός QR Code λαμβάνεται την ημέρα της προγραμματισμένης άφιξής του στην Ελλάδα (τα μεσάνυχτα) με ειδοποίηση μέσω email.

Σε περίπτωση καθυστέρησης παραλαβής του QR Code θα αρκεί το επιβεβαιωτικό ηλεκτρονικό μήνυμα υποβολής της φόρμας PLF, μόνο για όσους ταξιδεύουν αεροπορικώς και με πλοία.

☎️ Για ερωτήματα σχετικά με τη διαδικασία, μπορείτε να καλέσετε την τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης (Help Desk) στο τηλ. (+30) 215 5605151 (Δευτέρα-Παρασκευή: 9.00-21.00 EEST)