Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019
Η Ελλάδα στην Γεωργία arrow Νέα της Πρεσβείαςarrow Φωτογραφική έκθεση με θέμα "Πόντιοι Έλληνες στην Ατζαρία-Το παρελθόν και το μέλλον " με την ευκαρία του εορτασμού της 25ης Μαρτίου

Φωτογραφική έκθεση με θέμα "Πόντιοι Έλληνες στην Ατζαρία-Το παρελθόν και το μέλλον " με την ευκαρία του εορτασμού της 25ης Μαρτίου

Τρίτη, 02 Απρίλιος 2019

Με την ευκαιρία του εορτασμού της 198ης Επετείου Εορτασμού της  Ανεξαρτησίας της Ελληνικής Δημοκρατίας, η Ελληνική Πρεσβεία στην Γεωργία διοργάνωσε φωτογραφική έκθεση με θέμα" Πόντιοι Έλληνες στην Ατζαρία-Το παρελθόν και το μέλλον", ακολουθούμενη από δεξίωση.

Η έκθεση περιλάμβανε πενήντα (50) φωτογραφίες, από τον 19ο αιώνα μέχρι σήμερα καθώς και αντικείμενα τα οποία μαρτυρούν την ελληνική παρουσία στην περιοχή της Ατζαρίας από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Vakhtang  Makharoblishvili, εκπρόσωποι του Πατριαρχείου της Γεωργίας, του Κοινοβουλίου, του Διπλωματικού Σώματος, Διεθνών Οργανισμών και μέλη της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Γεωργίας τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.