Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018
Η Ελλάδα στην Φινλανδία arrow Νέα της Πρεσβείαςarrow Νέοι Επίτιμοι Πρόξενοι της Ελλάδας σε ΚUOPIO ΚΑΙ ROVANIEMI

Νέοι Επίτιμοι Πρόξενοι της Ελλάδας σε ΚUOPIO ΚΑΙ ROVANIEMI

Πέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2016

Νέοι Επίτιμοι Πρόξενοι της Ελλάδας σε ΚUOPIO ΚΑΙ ROVANIEMIMATTI KUOSMANEN Ο ΝΕΟΣ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΚUOPIO

O Matti Kuosmanen , επιχειρηματίας της Tahkocom  διορίστηκε ως επίτιμος πρόξενος της Ελλάδας στο Kuopio. Η ελληνική κυβέρνηση μαζί με το Υπουργείο Εξωτερικών της Φινλανδίας διόρισαν ως επίτιμο πρόξενο τον κ. Kuosmanen, στην θέση του κ. Jaakko Ojanperä ο οποίος διετέλεσε επί 12 χρόνια ως Επίτιμος Πρόξενος της Ελλάδας στο Κουόπιο, απασχολούμενος παράλληλα και ως Διευθύνων και Εμπορικός Σύμβουλος στην Τράπεζα «Osuuspankki» της περιοχής Pohjois-Savo.
Σε εκδήλωση που διοργανώθηκε με προεξάρχοντα τον  Αρχιεπίσκοπο Φινλανδίας  Leo, παρέστη και Πρέσβης της Ελλάδας κος Δημήτριος Καράμπαλης  με την σύζυγό του καθώς και εξέχοντα μέλη της τοπικής κοινωνίας και εκπρόσωποι του Συλλόγου «Φίλοι της Ελλάδας»

MARKUS AARTO Ο ΝΕΟΣ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΣΤΟ ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ

Ο Διοικητικός Διευθυντής  του Πανεπιστημίου του Lappi, Markus Aarto  διορίστηκε ως Επίτιμος Πρόξενος της Ελλάδας στο  Rovaniemi  στην θέση που κατείχε μέχρι τώρα ο κ. Markku Salomaa
Προβολή δόθηκε από τα  φινλαδικά μέσα ενημέρωσης στον διορισμό και των δύο νέων Επιτίμων Προξένων της Ελλάδας  σε Kuopio και Rovaniemi .

(www.yle.fi , 8.12)
(www.ulapland.fi, 13.12)

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Σύνδεσμος Ελλήνων Φινλανδίας
Φινλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών

Ομοσπονδία των Φινλανδο-Ελληνικών Συνδέσμων (Στα Φινλανδικά)GreekNewsAgenda

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση