Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018
Η Ελλάδα στην Γεωργία arrow Νέα της Πρεσβείαςarrow Επίσκεψη της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγας Γεροβασίλη στη Γεωργία (22-23/2/2017)

Επίσκεψη της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγας Γεροβασίλη στη Γεωργία (22-23/2/2017)

Τρίτη, 28 Φεβρουάριος 2017

Στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής της στη Γεωργία, η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της Γεωργίας, Γκιόργκι Κβιρικασβίλι, τον Υπουργό Επικρατείας αρμόδιο για την Ευρωπαϊκή και Ευρωατλαντική Ολοκλήρωση, Βικτόρ Ντόλιτζε, και την Υπουργό Δικαιοσύνης, Τέα Τσουλουκιάνι, παρουσία του Πρέσβη της Γεωργίας στην Ελλάδα, Ιοσέμπ Νανομπασβίλι.

Ο γεωργιανός Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο κυβερνητικό πρόγραμμα με έμφαση στη διοικητική μεταρρύθμιση ως μοχλό της ανάπτυξης της χώρας. Το πρόγραμμα για τη διοικητική μεταρρύθμιση παρουσίασε λεπτομερώς στην υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης η Υπουργός Δικαιοσύνης, αρμόδια και για θέματα δημόσιας διοίκησης.

Η Όλγα Γεροβασίλη, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα της ελληνικής κυβέρνησης για τη διοικητική ανασυγκρότηση, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «σκοπός της επίσκεψής μου είναι η προώθηση της συνεργασίας σε θέματα δημόσιας διοίκησης, αναγνωρίζοντας τη σημασία και την κρισιμότητα που έχουν οι μεταρρυθμίσεις και η υιοθέτηση τεχνολογικών καινοτομιών για την απρόσκοπτη πρόσβαση των πολιτών στις υπηρεσίες του κράτους».

Οι δύο πλευρές υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας σε θέματα μεταρρύθμισης της δημόσιας διοίκησης, μεταξύ των οποίων η ανοικτή διακυβέρνηση, η διαφανής διοίκηση και η ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση