Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018
Η Ελλάδα στο Ισραήλ arrow Νέα της Πρεσβείαςarrow Επίσκεψη Υφυπουργού Εξωτερικών, Τ. Κουίκ, στο Ισραήλ (06-08/03/2017)

Επίσκεψη Υφυπουργού Εξωτερικών, Τ. Κουίκ, στο Ισραήλ (06-08/03/2017)

Τρίτη, 07 Μάρτιος 2017

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Τέρενς Κουίκ, πραγματοποιεί επίσκεψη στο Ισραήλ για την ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ σε θέματα Διασποράς, η οποία είχε συμφωνηθεί κατά την πρόσφατη Τριμερή Συνάντηση Κορυφής μεταξύ του Πρωθυπουργού, κ. Αλέξη Τσίπρα, του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη και του Πρωθυπουργού του Ισραήλ, κ. Benjamin Netanyahu.

Ο κ. ΥΦΥΠΕΞ θα έχει τριμερείς συναντήσεις με τον Επίτροπο Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας για Ανθρωπιστικά Θέματα και Θέματα Αποδήμων, κ. Φώτη Φωτίου και την Υφυπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ, κα Tzipi Hotovely, καθώς και με τον επικεφαλής της Jewish Agency for Israel, κ. Natan Sharansky.

Επίσης, ο κ. Κουίκ θα απευθύνει χαιρετισμό στο διεθνές σεμινάριο με θέμα «Οι σχέσεις Διασποράς με το Μητροπολιτικό Κέντρο» που διοργανώνεται από την Κνεσέτ, το ισραηλινό Υπουργείο Εξωτερικών και την «Εβραϊκή Οργάνωση για το Ισραήλ» (“Jewish Agency for Israel”).

Τέλος, ο κ. Κουίκ θα συμμετάσχει ως ομιλητής στη θεματική ενότητα του σεμιναρίου «Διατήρηση της γλώσσας και της πολιτιστικής ταυτότητας».

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση