Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018
Η Ελλάδα στο Ισραήλ arrow Νέα της Πρεσβείαςarrow Συνάντηση Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, με εκπροσώπους εβραϊκών οργανώσεων (Νέα Υόρκη, 18.09.2017)

Συνάντηση Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, με εκπροσώπους εβραϊκών οργανώσεων (Νέα Υόρκη, 18.09.2017)

Δευτέρα, 18 Σεπτέμβριος 2017

Ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, με εκπροσώπους των αμερικανοεβραϊκών οργανώσεων Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations, American Jewish Committee, B’nai B’rith International, World Jewish Congress, Anti-Defamation League.

Κατά τη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν η στρατηγική και ιστορική σχέση μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ, οι ιστορικοί δεσμοί μεταξύ των δύο λαών και η συνεργασία μεταξύ της ελληνικής και της εβραϊκής διασποράς, οι προοπτικές στο Παλαιστινιακό, καθώς και ζητήματα ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής της Μέσης Ανατολής.

Ο κ. Κοτζιάς παρουσίασε την ξεκάθαρη στάση της ελληνικής πολιτείας ενάντια σε κάθε μορφή αντισημιτισμού, καθώς και μέτρα που έχει λάβει η ελληνική Πολιτεία για να τιμήσει τη μνήμη των Ελλήνων Εβραίων και την προσφορά τους στην ελληνική κοινωνία.

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση