Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018
Η Ελλάδα στην Κένυα arrow Νέα της Πρεσβείαςarrow Συνάντηση Υφυπουργού Εξωτερικών Δ. Μάρδα με την Επίτιμη Πρόξενο της Κένυας κα Β. Πανταζοπούλου και εκπροσώπους του Ελληνο-Κενυατικού Επιμελητηρίου (Αθήνα, 03.11.2015)

Συνάντηση Υφυπουργού Εξωτερικών Δ. Μάρδα με την Επίτιμη Πρόξενο της Κένυας κα Β. Πανταζοπούλου και εκπροσώπους του Ελληνο-Κενυατικού Επιμελητηρίου (Αθήνα, 03.11.2015)

Τρίτη, 03 Νοέμβριος 2015

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις, κ. Δημήτρης Μάρδας, συναντήθηκε σήμερα, στο Υπουργείο Εξωτερικών, με την Επίτιμη Πρόξενο της Κένυας στην Ελλάδα, κα Β. Πανταζοπούλου και εκπροσώπους του Ελληνο-Κενυατικού Επιμελητηρίου Βιομηχανίας, Εμπορίου, Ανάπτυξης, Τουρισμού και Πολιτισμού.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκε η δυναμική της οικονομίας της Κένυας και τονίσθηκε, και από τις δύο πλευρές, η ανάγκη ενίσχυσης της παρουσίας των ελληνικών επιχειρήσεων στην κενυάτικη αγορά. Έγινε αναφορά στους τομείς που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ελληνικές επιχειρήσεις, όπως ο τομέας του τουρισμού, των κατασκευών, της ενέργειας, της γεωργίας και ειδικότερα του γεωργικού εξοπλισμού, ενώ συζητήθηκαν και προτάσεις για την ανάληψη σχετικών πρωτοβουλιών στο επόμενο διάστημα.

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

70 years UN

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση