Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018
Η Ελλάδα στο Πακιστάν arrow Νέα της Πρεσβείαςarrow Δήλωση Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλου για την τρομοκρατική επίθεση σε σχολείο στο Πακιστάν

Δήλωση Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλου για την τρομοκρατική επίθεση σε σχολείο στο Πακιστάν

Τρίτη, 16 Δεκέμβριος 2014

Παρατίθεται δήλωση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, σχετικά με τη σημερινή πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση οργάνωσης των Ταλιμπάν σε σχολείο της πόλης Πεσαβάρ του Πακιστάν:

«Είμαστε συγκλονισμένοι από την αδιανόητη, βάρβαρη, απάνθρωπη τρομοκρατική επίθεση των Ταλιμπάν του Πακιστάν εναντίον σχολείου στη πόλη Πεσαβάρ, η οποία προκάλεσε τον θάνατο δεκάδων αθώων παιδιών. Το γεγονός ότι ο στόχος των τρομοκρατών ήταν παιδιά προκαλεί αποτροπιασμό, αλλά και οργή για τους θρασύδειλους δολοφόνους, οι οποίοι δολοφόνησαν ανυπεράσπιστα πλάσματα.

Εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και την αμέριστη υποστήριξη μας στο λαό και την Κυβέρνηση του Πακιστάν».

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση