Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018
Η Ελλάδα στo Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας arrow Νέαarrow Γ. Κατρούγκαλος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Προοπτικές συνεργασίας και επενδύσεων Σαουδαράβων επιχειρηματιών στην Ελλάδα

Γ. Κατρούγκαλος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Προοπτικές συνεργασίας και επενδύσεων Σαουδαράβων επιχειρηματιών στην Ελλάδα

Τρίτη, 29 Νοέμβριος 2016

Αναθέρμανση των ελληνο-σαουδαραβικών σχέσεων και «προοπτικές ουσιαστικής συνεργασίας και επενδύσεων εκ μέρους των Σαουδαράβων επιχειρηματιών» διαπίστωσε, κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψής του στο Ριάντ, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος.

«Αναθερμένονται, έπειτα από μία περίοδο σχετικής χαλαρότητας, οι πολιτικές και οικονομικές σχέσεις Σαουδικής Αραβίας και Ελλάδας, που είναι μεν καλές, αλλά είχαν περάσει ένα διάστημα υποτονικό», δήλωσε στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Κατρούγκαλος, μετά τις συναντήσεις του με τον υφυπουργό Εξωτερικού Εμπορίου και Επενδύσεων, Αμπντουλαχμάν Αλ-Χάρμπι (Abdulahman Al-Harbi), τον πρίγκιπα Μισάλ Μπιν-Σαούντ Μπιν Αμπντουλαζίζ (Mishaal Bin-Saud Bin-Abdulaziz), καθώς και αξιωματούχους του υπουργείου Εξωτερικών.

Ενδεικτικό είναι ότι η τελευταία διυπουργική συνάντηση Ελλάδας-Σαουδικής Αραβίας πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου 10 χρόνια.

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση