Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018
Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδος στην Ουνέσκο arrow Ανακοινώσειςarrow Επικύρωση από την UNESCO της λειτουργίας του Κέντρου Κατηγορίας ΙΙ για τη Διαχείριση Υδάτων στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Επικύρωση από την UNESCO της λειτουργίας του Κέντρου Κατηγορίας ΙΙ για τη Διαχείριση Υδάτων στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Παρασκευή, 24 Φεβρουάριος 2017

Στην επικύρωση της λειτουργίας του Κέντρου Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Υδάτων (ΚΕΟΔΥ) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ως Κέντρου UNESCO Κατηγορίας ΙΙ προέβη ο διεθνής οργανισμός με επιστολή του.

Η παραπάνω εξέλιξη έρχεται ως επισφράγισμα της υπογραφής του Τελικού Συμφωνητικού Ίδρυσης του Κέντρου UNESCO Κατηγορίας ΙΙ για τη Διαχείριση Υδάτων τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Υπουργείο Εξωτερικών, παρουσία, μεταξύ άλλων της Αναπληρώτριας Γενικής Διευθύντριας της UNESCO για θέματα Φυσικών Επιστημών, κας Flavia Schlegel και του Υφυπουργού Εξωτερικών, κ. Ιωάννη Αμανατίδη.

Για το περιεχόμενο της επιστολής, που σημαίνει την επίσημη έναρξη λειτουργίας του Κέντρου ενημέρωσε σήμερα, Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017, τον κ. Αμανατίδη η Πρόεδρος του Κέντρου Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Υδάτων (ΚΕΟΔΥ) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, κα Ελπίδα Κολοκυθά.

Από πλευράς του, ο Υφυπουργός Εξωτερικών συνεχάρη όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την επιτυχή αυτή έκβαση, η οποία ενισχύει τόσο τη διεθνή παρέμβαση της χώρας, όσο και την πόλη της Θεσσαλονίκης, ως τόπου δραστηριοποίησης του Κέντρου.

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση