Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018
greek bulgarian
Πρεσβεία της Ελλάδος στη Σόφια
Αρχική arrow Πρεσβεία της Ελλάδος στη Σόφια arrow Νέα arrow Επίσκεψη Πρέσβεως κου Βασιλοκωνσταντάκη στην Ακαδημία Πολέμου «G.S.Rakovski»

Επίσκεψη Πρέσβεως κου Βασιλοκωνσταντάκη στην Ακαδημία Πολέμου «G.S.Rakovski»

Παρασκευή, 02 Ιούνιος 2017

Ο Πρέσβης της Ελλάδος, κ. Βασιλοκωνσταντάκης, συνοδευόμενος από τον Ακόλουθο Άμυνας της Πρεσβείας Σχη Ιωάνννη Ατσαλάκη, επισκέφθηκε την Ακαδημία Πολέμου "G.S. RAKOVSKI" στη Σόφια κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητή της Σχολής, Υποστράτηγου Grudi Angelov.

Ο Πρέσβης ενημερώθηκε για την οργάνωση, λειτουργία και εκπαιδευτικό έργο της σχολής και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της. Συζητήθηκαν θέματα διμερούς συνεργασίας στον τομέα της Στρατιωτικής Εκπαίδευσης και δυνατότητες που υπάρχουν για ενίσχυση αυτής της συνεργασίας.

Η Ακαδημία Πολέμου "G.S. RAKOVSKI" ιδρύθηκε πριν από 105 χρόνια και είναι το αρχαιότερο και πιο σημαντικό Στρατιωτικό Ίδρυμα που λειτουργεί στη Βουλγαρία. Εκπαιδεύονται στελέχη των Βουλγαρικών ΕΔ και από άλλες χώρες, σε στρατηγικό και επιχειρησιακό επίπεδο, ενώ φοιτούν και άλλοι εκπαιδευόμενοι σε ειδικότητες και προγράμματα που έχουν σχέση με την εθνική ασφάλεια.

Facebook

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0