Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018
Η Ελλάδα στο Αζερμπαϊτζάν arrow Νέα της Πρεσβείαςarrow 4η Μικτή Διυπουργική Επιτροπή (ΜΔΕ) Ελλάδας - Αζερμπαϊτζάν (Αθήνα, 26-27.5.2016)

4η Μικτή Διυπουργική Επιτροπή (ΜΔΕ) Ελλάδας - Αζερμπαϊτζάν (Αθήνα, 26-27.5.2016)

Πέμπτη, 26 Μάιος 2016

Κατόπιν πρόσκλησης του Υφυπουργού Εξωτερικών και Συμπροέδρου της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Οικονομικής, Βιομηχανικής και Τεχνολογικής Συνεργασίας Ελλάδος-Αζερμπαϊτζάν, κ. Δημήτριου Μάρδα, ο Υπουργός Ενέργειας του Αζερμπαϊτζάν, και έτερος  Συμπρόεδρος της Επιτροπής, κ. Natig Aliyev, επισκέπτεται από χθες, Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016, την Αθήνα. Σκοπός της επίσκεψης είναι η πραγματοποίηση της 4ης Συνόδου της προαναφερθείσας επιτροπής.

Τον κ. Aliyev συνοδεύουν ο Υφυπουργός Τηλεπικοινωνιών και Υψηλής Τεχνολογίας, κ. Iltimas Mammadov, ο Υφυπουργός Φροντίδας Υγείας, κ. Elsevar Agayev, ο Υφυπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού, κ. Intigam Babayev καθώς και ομάδα εμπειρογνωμόνων σε τομείς ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, όπως η ενέργεια, οι μεταφορές, η γεωργία και ο τουρισμός.

Οι εργασίες της Συνόδου θα ξεκινήσουν σήμερα, Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016, με διαπραγματεύσεις σε τεχνικό επίπεδο και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή, 27 τρέχοντος, με την συνεδρίαση της ολομέλειας της Επιτροπής και την υπογραφή του σχετικού Πρωτοκόλλου, από τους δύο Συμπροέδρους, στην αίθουσα «Ελευθέριος Βενιζέλος» του Υπουργείου Εξωτερικών (Βασιλίσσης Σοφίας 3).

Μετά την υπογραφή του Πρωτοκόλλου, θα ακολουθήσουν δηλώσεις προς τον Τύπο, στη 1.00μμ.

Δείτε τις φωτογραφίες μας στο FlickrΣυνδεθείτε μαζί μας στο facebook

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση