Σάββατο, 21 Απριλίου 2018
Η Ελλάδα στη Χιλή arrow Νέα της Πρεσβείαςarrow Εορταστική εκδήλωση στην Ελληνική Κοινότητα Σαντιάγο και απονομή διπλωμάτων στους αποφοίτους του Προγράμματος Ελληνικής Γλώσσας

Εορταστική εκδήλωση στην Ελληνική Κοινότητα Σαντιάγο και απονομή διπλωμάτων στους αποφοίτους του Προγράμματος Ελληνικής Γλώσσας

Κυριακή, 11 Δεκέμβριος 2016

Στην Ελληνική Κοινότητα Σαντιάγο πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση για την ολοκλήρωση των μαθημάτων ελληνικής γλώσσας ακαδημαϊκού έτους 2016. Τα παιδιά του Προγράμματος Ελληνικής Γλώσσας τραγούδησαν ελληνικά τραγούδια και απήγγειλαν ελληνικά ποιήματα. Ο Πρέσβης της Ελλάδας στο Σαντιάγο κ. Ιωάννης Τζόβας- Μουρούζης μαζί με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Σαντιάγο κ. Ηλία Μπάρκο και την Ελληνίδα δασκάλα κα Ευαγγελία Χατζηθεολόγους απένειμαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους σπουδαστές όλων των επιπέδων.

Ταυτόχρονα απονεμήθηκαν διπλώματα στους συμμετέχοντες στο εργαστήρι λογοτεχνικής μετάφρασης που λειτούργησε το τρέχον ακαδημαϊκό έτος στην Ελληνική Κοινότητα Σαντιάγο υπό την καθοδήγηση της Ελληνίδας μεταφράστριας, αποφοίτου Ιονίου Πανεπιστημίου κας Ειρήνης Χατζηκουμή.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε στην Ελληνική Κοινότητα έκθεση φωτογραφίας του Χιλιανού καλλιτέχνη Erwin Raio με τοπία από την Αθήνα και την Ελλάδα.

Συνδεθείτε μαζί μας στο facebook

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση