Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018
Η Ελλάδα στο Ισραήλ arrow Νέα της Πρεσβείαςarrow Συνάντηση Πρέσβυ κ. Λαμπρίδη με Πρόεδρο Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ισραήλ-Ελλάδας, Βουλευτή κα Ayelet Nahmias-Verbin (17/9/2015)

Συνάντηση Πρέσβυ κ. Λαμπρίδη με Πρόεδρο Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ισραήλ-Ελλάδας, Βουλευτή κα Ayelet Nahmias-Verbin (17/9/2015)

Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2015

Συνάντηση Πρέσβυ κ. Λαμπρίδη με Πρόεδρο Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ισραήλ-Ελλάδας, Βουλευτή κα Ayelet Nahmias-Verbin (17/9/2015)

Η Ισραηλινή Βουλευτής κα Ayelet Nahmias-Verbin, απόγονος οικογενείας Ελλήνων Εβραίων από τη Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκε την Πρεσβεία και συναντήθηκε με τον Πρέσβη κ. Σπύρο Λαμπρίδη, υπό την ιδιότητά της ως προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ισραήλ-Ελλάδας της 20ης Κνέσετ. Η συνάντηση αποτέλεσε ευκαιρία για να συζητήσουν το ευρύ πεδίο συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και το Ισραήλ και να έχουν μια γόνιμη ανταλλαγή απόψεων σχετικά με επικείμενες διμερείς επισκέψεις, καθώς και τις προοπτικές για περαιτέρω εμβάθυνση της συνεργασίας και της φιλία
ς μεταξύ των δύο χωρών, σε πολιτικό, οικονομικό και σε επίπεδο κοινωνίας των πολιτών. Επιπλέον, συμφωνήθηκε ότι οι δύο πλευρές θα πρέπει να εργαστούν για την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δύο Κοινοβουλίων και στην τακτική ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις εξελίξεις στην κοινή μας γειτονιά της Ανατολικής Μεσογείου.

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση