Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019
Η Ελλάδα στην Ολλανδία arrow Νέα της Πρεσβείαςarrow Kαλοκαιρινή συναυλία με το διεθνούς φήμης συγκρότημα KOMPANÍA

Kαλοκαιρινή συναυλία με το διεθνούς φήμης συγκρότημα KOMPANÍA

Παρασκευή, 17 Μάιος 2019

Με αφορμή τα 45 χρόνια λειτουργίας της, η Ελληνική Κοινότητα του Άμστερνταμ διοργανώνει μια καλοκαιρινή συναυλία με το διεθνούς φήμης συγκρότημα KOMPANÍA σε μια από τις πιο ιστορικές τοποθεσίες στο κέντρο του Άμστερνταμ.
Η KOMPANÍA, με το ιδιαίτερο ύφος και την ενέργεια της θα πλημμυρίσει την ιστορική Posthoornkerk με αγαπημένα ρεμπέτικα και σμυρνέικα, αλλά και πιο σπάνια τραγούδια.

https://www.facebook.com/events/416257972257992/

Η KOMPANÍA σχηματίστηκε επίσημα στο τέλος του 2011 και αυτά τα χρόνια πραγματοποιεί συνεχείς περιοδείες, σε δεκάδες χώρες του εξωτερικού, όπως σε Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο, Ελβετία, Γαλλία, Σουηδία, Ισραήλ, Κύπρο. Παράλληλα εμφανίζεται σε πολύ σημαντικούς χώρους της Ελλάδας, όπως το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Θέατρο Badminton, το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και αλλού, σε συνεργασία και με άλλους σπουδαίους καλλιτέχνες όπως οι Βασίλης Λέκκας, Ημισκούμπρια, Αγάθωνας, Νίκος Ζιώγαλας, Ηλίας Καρελλάς και αλλους.
Η KOMPANÍA εμφανίζεται επίσης συχνά στις μεγαλύτερες ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό, καθώς και σε διεθνή μουσικά ντοκιμαντέρ, όπως αυτό που έγινε για την Φιλαρμονική του Βερολίνου, σχετικά με την Αθήνα και τη μουσική της, με ξεναγούς την KOMPANÍA και τον σολίστ Λεωνίδα Καβάκο.
Δισκογραφία: η KOMPANÍA έχει παρουσιάσει τρία άλμπουμ. Για περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες, βίντεο και αναλυτικά βιογραφικά επισκεφθείτε τη σελίδα www.kompania.gr

KOMPANÍA
Sotiris Papatragianniss | Τραγούδι, μπαγλαμά
Ioulia Karapataki | Τραγούδι, Kρουστά
Νίκος Πρωτόπαπας | Κιθάρα, Φωνητικά
Thodoris Petropoulos | Μπουζούκι, Φωνητικά
Δημήτρης Γκίνης | Ακορντεόν