Σάββατο, 21 Απριλίου 2018
Η Ελλάδα στην Ολλανδία arrow Νέα της Πρεσβείαςarrow Olympia Culture Festival - Katakolo, Greece 2016

Olympia Culture Festival - Katakolo, Greece 2016

Παρασκευή, 04 Δεκέμβριος 2015

Το Πολιτιστικό Πάρκο με κύριο χορηγό του το ξενοδοχείο Epihotel Odysseas πρόκειται να διοργανώσει την πρώτη συνάντηση Παραδοσιακών Χορών και Χορωδιών από τις 17 έως 27 Ιουνίου 2016 στο Κατάκολο Ηλείας στα πλαίσια του Olympia Culture Festivals.

Σκοπός του Φεστιβάλ αυτού είναι να γνωρίσει και να φέρει κοντά τις μουσικές του κόσμου με χορούς, χορωδίες και συναυλίες στην Ολυμπία. Να ανταλλάξει εμπειρίες μέσω των Συλλόγων και να ενδυναμώσει τους δεσμούς μεταξύ τους, ώστε να κρατηθεί ζωντανή η λαογραφική παράδοση του τόπου μας. Μέσω αυτής της διοργάνωσης θέλουμε να αναδείξουμε την αξία του πολιτιστικού τουρισμού και ειδικά στην περιοχή της Ολυμπίας που αποτελεί κοιτίδα του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Για τους συμμετέχοντες του Φεστιβάλ, δεν απαιτείται κόστος συμμετοχής, αντιθέτως σε επιλεγμένους συλλόγους και κατόπιν συνεννόησης ο χορηγός του Φεστιβάλ καλύπτει δυο διανυκτερεύσεις και τη διατροφή τους, που αφορά χορευτικά ή μουσικά group των 22 ατόμων. Οι δηλώσεις συμμετεχόντων των ξένων συλλόγων είναι μέχρι τις 28/2 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο και στα τηλέφωνα (+30) 6994441814 ή 210-9249302/210-9211812 και να απευθυνθείτε στον Κο Αγάλου Ευάγγελο ή στην Κα Ζαχαρίου Τζωρτζίνα.

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση