Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018
greek russian
Πρεσβεία της Ελλάδος στη Μόσχα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ποινή που επιβάλλεται σε Έλληνες υπηκόους που διαμένουν στη Ρωσία με άδεια παραμονής, σε περίπτωση παράβασης νόμου ή διοικητικού κανονισμού ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΘΕΩΡΗΣΕΩΝ) Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Μόσχα υπενθυμίζει ότι συνεργάζεται μόνον με τα Κέντρα Θεωρήσεων, που λειτουργούν επίσημα υπό την VFS Global. Ως εκ τούτου, εφιστάται η προσοχή των ενδιαφερομένων, ώστε να μη προσφεύγουν στις υπηρεσίες οιωνδήποτε άλλων γραφείων, που παρουσιάζονται ως κέντρα θεωρήσεων και ισχυρίζονται ψευδώς ότι συνεργάζονται με το Γενικό Προξενείο. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά επίσημα κέντρα θεωρήσεων και διαπιστευμένα ταξιδιωτικά γραφεία, παρακαλούμε όπως επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες α) του Γενικού Προξενείου www.mfa.gr/russia και β) του εξωτερικού παρόχου, greecevac-ru.com ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Παράταση προκήρυξης πρόσληψης κλητήρα στην Ελληνική Πρεσβεία Μόσχας Σ.Ο.Χ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Παράταση προκήρυξης πρόσληψης ειδικού επιστημονικού συνεργάτη στο τμήμα Ο.Ε.Υ. της Πρεσβείας Μόσχας
Αρχική arrow Οι Αρχές μας arrow Πρεσβεία της Ελλάδος στη Μόσχα arrow Νέα arrow Eλληνική συμμέτοχη στην διεθνή έκθεση βιβλίου της Μόσχας

Eλληνική συμμέτοχη στην διεθνή έκθεση βιβλίου της Μόσχας

Κυριακή, 17 Σεπτέμβριος 2017

Με κεντρικό περίπτερο συμμετείχε η Ελλάδα στην 30η Διεθνή Εκθεση Βιβλίου της Μόσχας

Με κεντρικό περίπτερο συμμετείχε και εφέτος η Ελλάδα στη Διεθνή Εκθεση Βιβλίου της Μόσχας.  Σημειώνεται ότι στα κεντρικά εγκαίνια της Εκθεσης χαιρετισμό απηύθυνε η Ελληνίδα Υπουργός Πολιτισμού κα Κονιόρδου.

Στο πλαίσιο της ελληνικής συμμετοχής διοργανώθηκαν από το Ελληνικό Ιδρυμα Πολιτισμού τρεις ενδιαφέρουσες λογοτεχνικές εκδηλώσεις:

Στις 07 Σεπτεμβρίου παρουσίαση του βραβευμένου με το Λογοτεχνικό Βραβείο της ΕΕ για το 2017 βιβλίου της Κάλλιας Παπαδάκη «Δενδρίτες». Στις 08 Σεπτεμβρίου παρουσίαση του θέματος Νίκος Καζαντζάκης και Ρωσία, από τον φιλόλογο κ. Διονύση Μαρούλη, με χαιρετισμό της Γενικής Προξένου κας Ελένης Βακάλη. Τέλος, στις 09 Σεπτεμβρίου έλαβε χώρα η παρουσίαση της σύντομης ανθολογίας νεοελληνικής πεζογραφίας «10+1 : Για τη χαρά της ανάγνωσης». Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρέσβυς της Ελλάδας στη Μόσχα Ανδρέας Φρυγανάς. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων σημειώθηκε ότι, μετά την υπογραφή ελληνο-ρωσικού μνημονίου για την προβολή της λογοτεχνίας των δύο χωρών, προσδοκάται με ενδιαφέρον η αύξηση μεταφράσεων έργων ελληνικής λογοτεχνίας, τα οποία θα παρουσιασθούν στο ρωσικό κοινό.

FacebookTwitterInstagramVK

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

VIS

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0