Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018
greek english
Πρεσβεία της Ελλάδος στη Στοκχόλμη

Γραφείο Τύπου

Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας στη Στοκχόλμη είναι αρμόδιο για την επικοινωνία της Πρεσβείας με τον Τύπο και τα ΜΜΕ στη Σουηδία, για εν γένει επαφές με δημοσιογράφους και διαμορφωτές κοινής γνώμης κλπ για τη διοχέτευση επίσημης ενημέρωσης και πληροφοριών αναφορικά με την Ελλάδα, για την προβολή των θέσεων της χώρας για εθνικά θέματα, πολιτικά, οικονομικά, πολιτιστικά και άλλα ζητήματα που αφορούν εν γένει στην Ελλάδα αλλά και θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος. Σε συνεργασία με την Πρεσβεία, μεριμνά για την ανασκευή ανακριβών δημοσιευμάτων που αναφέρονται στην χώρα.

Μεταξύ άλλων, το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας χειρίζεται αιτήματα δημοσιογράφων στη Σουηδία για παραχώρηση συνεντεύξεων και δηλώσεων από Έλληνες αξιωματούχους, για χορήγηση αδείας κινηματογράφησης, για δημοσιογραφικές επισκέψεις στην Ελλάδα κα. Επίσης, υποστηρίζει και διευκολύνει τις επαφές με σουηδικά μέσα ενημέρωσης στο πλαίσιο επισκέψεων που πραγματοποιεί στη Σουηδία η Πολιτειακή και Πολιτική ηγεσίας της χώρας, ο Πρόεδρος της Βουλής, μέλη του Υπ. Συμβουλίου, αρχηγοί και βουλευτές πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας παρακολουθεί τα σουηδικά ΜΜΕ και τον Τύπο επικεντρώνοντας, στις επισκοπήσεις του, σε ειδήσεις και θέματα που αφορούν την Ελλάδα.

κα Νίκη Ψυχάρη, Προϊσταμένη Γραφείου Τύπου
κα Ελισάβετ Πασιαλή, Δημοσιογράφος

Email:  ,    
Τηλέφωνο: 0046 (0)8 6602480
Fax: 0046 (0)8 6620958
Website: www.greekembassypress.se
Twitter: https://twitter.com/GreeceStockholm

Διεύθυνση: Κοmmendörsgatan 35, 2tr, 114 58 Stockholm

Χρήσιμοι σύνδεσμοι:
Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας – Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης:
www.media.gov.gr
www.greeknewsagenda.gr

Τελευταία ενημέρωση Δευτέρα, 13 Μάρτιος 2017
Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τις φωτογραφίες μας στο Flickr Ακολουθήστε μας στο Twitter Δείτε τα βίντεο μας στο YouTube
Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0