Sunday, 25 February 2018
greek albanian
Fillimi arrow Në lidhje me Greqinë arrow Energjia dhe Mjedisi

Energjia dhe Mjedisi

Arritja e sigurisë së energjisë dhe shumëllojshmërisë të kombinuar me luftën ndaj ndryshimit klimaterik, është bërë çështja kryesore në axhendën e të gjitha shteteve të zhvilluara të botës. Në këtë aspekt, Greqia, e vendosur në pjesën më jugore të Europës, ka nisur dhe do të vazhdojë të luajë një rol mjaft të rëndësishëm si një portë e energjisë ndërmjet Lindjes dhe Perëndimit.


FacebookFlickrTwitterYouTubePinterestGoogle Plus

You in Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

RSS 2.0