Thursday, 22 February 2018
greek albanian
Fillimi arrow Në lidhje me Greqinë arrow Historia dhe Kultura

Historia dhe Kultura

Që prej antikitetit Greqia është një udhëkryq idesh, zakonesh, gjuhësh dhe njohurish për njerëzit e Europës jugore dhe Mesdheut lindor.

Trashëgimia kulturore e Greqisë mund të përshkruhet e bazuar gjerësisht mbi një riorganizim elementësh të imagjinatës antike greke, lavdisë së Bizantit dhe modernitetit europian që formojnë shpirtin kozmopolitan të helenizmit modern.

FacebookFlickrTwitterYouTubePinterestGoogle Plus

You in Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

RSS 2.0