Monday, 19 March 2018
greek albanian

Turizmi

Greqia njihet për peisazhin e mrekullueshëm të saj të thyer, thesarëve të saj të paprekur, brigjet e saj të pafund dhe 6000 ishujt e mëdhenj e të vegjël, të famshëm në të gjithë botën, për shkak të bukurisë së pakrahasueshme të tyre.

Numri i turistëve nga e gjithë bota u rrit nga 15.000.000 në 2010 në më shumë se 16.000.000 në 2011, duke shënuar një rritje prej 10%. Këtë vit pritet të mbërrijnë 17.000.000 turistë nga e gjithë bota (pothuajse dyfishi i popullsisë së vendit).

Përveç detit dhe diellit, turizmi formon një pjesë thelbësore të identitetit të Greqisë, të së tashmes dhe të së ardhmes.


VisitGreece.gr

Guida e plotë turistike e VisitGreece, e cila përmban informacione të përditësuara mbi mënyrën e të eksploruarit vendin me të gjitha shqisat tuaja. Zbuloni natyrën, sitet dhe gëzimet. Kënaquni me vëgimet dhe zbuloni si t’i bëni realitet.

Udhëtimi nis këtu!

FacebookFlickrTwitterYouTubePinterestGoogle Plus

You in Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

RSS 2.0