Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018
greek english
Πρεσβεία της Ελλάδος στην Οττάβα
Αρχική arrow Οι Αρχές μας arrow Πρεσβεία της Ελλάδος στην Οττάβα arrow Νέα arrow Μήνυμα Υφυπουργού Εξωτερικών Κ.Γεροντόπουλου προς τον Απόδημο Ελληνισμό

Μήνυμα Υφυπουργού Εξωτερικών Κ.Γεροντόπουλου προς τον Απόδημο Ελληνισμό

Τρίτη, 24 Δεκέμβριος 2013

ΜΗΝΥΜΑ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ


Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

Σε λίγες μέρες αφήνουμε πίσω μας το 2013. Μία χρονιά η οποία ανέδειξε όλα τα διαχρονικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Ελληνική Κοινωνία: την συνοχή, την αντοχή, την επιμονή και την αλληλεγγύη.

Αποδείχθηκε και πάλι περίτρανα ότι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες παραμένουν ενωμένοι, δραστήριοι και δημιουργικοί, ακόμα και κάτω από τις πλέον δύσκολες συγκυρίες.

Ταυτόχρονα μέσα από την πανεθνική συστράτευση των δημιουργικών δυνάμεων του Ελληνισμού τέθηκαν οι βάσεις για την έξοδο από την κρίση, την ανάκαμψη και την ανάπτυξη.

Σε αυτή την προσπάθεια, ο Οικουμενικός Ελληνισμός ο οποίος πάντα έχει στην καρδιά του την Ελλάδα, νοιάζεται και αγωνιά για το τι συμβαίνει για την πατρίδα, συμπαραστάθηκε ενεργά και αποτελεσματικά. Στήριξε κοινωφελείς οργανώσεις και ιδρύματα και ανέπτυξε έντονη δράση στις τοπικές κοινωνίες, για την ενίσχυση της εικόνας της Ελλάδας.

Με την ανιδιοτελή προσφορά του, τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητά του, μας ενέπνευσε αισιόδοξα και έδωσε λαμπρό παράδειγμα σύμπνοιας και αγωνιστικής ομοψυχίας.

Για τις Άγιες αυτές Μέρες, Μέρες Ελπίδας και Αναγέννησης, εύχομαι σε όλους σας Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και για το Νέο Έτος προσωπική και οικογενειακή υγεία, ευτυχία και προκοπή.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

FacebookTwitterRSS

You in Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση