Σάββατο, 21 Απριλίου 2018
greek french
Αρχική arrow Επικαιρότητα arrow Ανακοινώσεις της Πρεσβείας arrow Εκδήλωση στην Ελληνική Πρεσβεία στο Παρίσι, για την παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Μαρκογιαννάκη.

Εκδήλωση στην Ελληνική Πρεσβεία στο Παρίσι, για την παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Μαρκογιαννάκη.

Τετάρτη, 03 Μάιος 2017

Την Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017, στην κατοικία της Πρέσβεως της Ελλάδας στη Γαλλία, κας Μαρίας Θεοφίλη, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του Έλληνα συγγραφέα και νομικού κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη με τίτλο: «Scènes de crime au Louvre» [Σκηνές εγκλήματος στο Λούβρο].

Την εξαιρετική αυτή εκδήλωση προλόγισε η Πρέσβης κα Μαρία Θεοφίλη, ενώ το βιβλίο παρουσίασε ο πολύ γνωστός Γάλλος δημοσιογράφος και παρουσιαστής, της ποιοτικής εκπομπής του France 2, « Secrets d’histoire » κ. Stéphane Bern.

Στην κατάμεστη αίθουσα της πρεσβευτικής κατοικίας, παραβρέθηκαν Πρέσβεις άλλων χωρών, εκπρόσωποι της διπλωματικής και ακαδημαϊκής κοινότητας, άνθρωποι των τεχνών και των επιστημών καθώς και Γάλλοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι. Παρέστησαν επίσης, εκπρόσωποι της Ελληνικής Κοινότητας στο Παρίσι καθώς και μέλη ελληνογαλλικών συλλόγων.

You in Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece


Facebook

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0