Σάββατο, 25 Μαΐου 2019
greek german
Γενικό Προξενείο Αμβούργου
Αρχική arrow Οι Αρχές Μας arrow Γενικό Προξενείο Αμβούργου arrow Νέα arrow Ελληνική Φιλανθρωπική Συναυλία στη Βρέμη

Ελληνική Φιλανθρωπική Συναυλία στη Βρέμη

Τρίτη, 11 Μάρτιος 2014

Ελληνική Φιλανθρωπική Συναυλία στη Βρέμη
υπέρ της οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου» - Kulturkirche St. Stephani, Bremen,  Τρίτη, 25.03.2014, ώρα 20.00

Ελληνική Φιλανθρωπική Συναυλία στη ΒρέμηΤο Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στο Αμβούργο, στοχεύοντας, μεταξύ άλλων, να δώσει στο γερμανικό κοινό τη δυνατότητα έκφρασης της έμπρακτης αλληλεγγύης του προς την Ελλάδα, συνεχίζει τη διοργάνωση φιλανθρωπικών συναυλιών  - τούτη τη φορά στις 25 Μαρτίου στην πολιτιστική εκκλησία της Βρέμης «Kulturkirche St. Stephani». Η συναυλία αυτή τελεί υπό την αιγίδα της κυβέρνησης του κρατιδίου της Βρέμης.

Oι διεθνώς καταξιωμένοι Έλληνες καλλιτέχνες Δημήτρης Γιάκας (πιάνο),  Eρμής Θεοδωράκης (σόλο πιάνο),  Δημήτρης Πακσόγλου (βαρύτονος),  Νικόλας Σπανός (τενόρος) Θεοδώρα Μπάκα (μέτζο),  Εύη Τσίρτση-Aλαβέρα (σοπράνο), Σοφία Κυανίδου (σοπράνο), και Πέτρος Μαγουλάς (μπάσος) ερμηνεύουν δημοφιλή έργα των συνθετών Wagner, Verdi,  Puccini,  Lehár, Tschaikowsky, Θεοδωράκη, Καλομοίρη, Σαμαρά, Σπάθη κ.ά.

Όλοι οι παράγοντες της μουσικής αυτής βραδιάς μετέχουν αφιλοκερδώς, σε ένδειξη της έμπρακτης αλληλεγγύης τους προς την Ελλάδα. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στην εκκλησιαστική φιλανθρωπική οργάνωση «Κιβωτός του Κόσμου»,  η οποία φροντίζει στην Αθήνα άπορες οικογένειες και άστεγα παιδιά, προσφέροντάς τους στέγη, τροφή, εκπαίδευση και προοπτική για το μέλλον

Η προηγούμενη φιλανθρωπική συναυλία είχε πραγματοποιηθεί,
με εξαιρετική επιτυχία, στο Κίελο (24 Οκτωβρίου 2013) και είχε τεθεί υπό την αιγίδα της κυβέρνησης του κρατιδίου Σλέσβιχ-Χόλσταϊν. Ένα ενθουσιασμένο κοινό και ευγενείς χορηγοί συνέβαλαν στη συγκέντρωση και αποστολή στην «Κιβωτό του Κόσμου» ποσού 10.000 ευρώ. 

Εισιτήρια για τη συναυλία της Βρέμης  διατίθενται σε τιμές των 12 έως 21 ευρώ και δύνανται να κρατηθούν  τηλεφωνικώς στο 0421 302242  (Kulturkirche St. Stephani) και 0421 363636 (Nordwest Ticket).