Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021
greek german
Γενικό Προξενείο Στουτγάρδης
Αρχική arrow Οι Αρχές Μας arrow Γενικό Προξενείο Στουτγάρδης arrow Νέα arrow Ανακοίνωση Γενικού Προξενείου Στουτγάρδης σχετικά με τον κωδικό QR

Ανακοίνωση Γενικού Προξενείου Στουτγάρδης σχετικά με τον κωδικό QR

Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020


Το Γενικό Προξενείο Στουτγάρδης υπενθυμίζει ότι για όλους τους εισερχόμενους στην Ελλάδα μέσω των χερσαίων, εναέριων και θαλάσσιων σημείων εισόδου αποτελεί προϋπόθεση η συμπλήρωση της φόρμας Passenger Locator PLF μέσω της πλατφόρμας  https://travel.gov.gr/#/.

Από τις 09.07.2020, το PLF δύναται πλέον να συμπληρωθεί από τους ταξιδιώτες μέχρι και 24 ώρες πριν την πραγματοποίηση του ταξιδιού τους στην Ελλάδα. Με την συμπλήρωση της φόρμας PLF, ο ταξιδιώτης λαμβάνει ένα επιβεβαιωτικό ηλεκτρονικό μήνυμα υποβολής των στοιχείων του.Ο κωδικός QR Code λαμβάνεται με την ημέρα της προγραμματισμένης άφιξής του στην Ελλάδα (τα μεσάνυχτα) με ειδοποίηση μέσω e-mail.

Σε περίπτωση καθυστέρησης παραλαβής του QR Code θα αρκεί το επιβεβαιωτικό ηλεκτρονικό μήνυμα υποβολής της φόρμας PLF, μόνο για όσους ταξιδεύουν αεροπορικώς ή ακτοπλοϊκώς.

Για περαιτέτω ερωτήματα σχετικά με την διαδικασία, μπορείτε να καλέσετε στην τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης του Γενικού Προξενείου Στουτγάρδης.