Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018
Η Ελλάδα στη Χιλή arrow Νέα της Πρεσβείαςarrow Δημοσιότητα μεταπτυχιακού προγράμματος υποτροφιών προς παρακολούθηση κύκλου μαθημάτων και σεμιναρίων "Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού" για ξένους υπηκόους (αλλογενείς ή ομογενείς) ακαδημαϊκού έτους 2017-2018.

Δημοσιότητα μεταπτυχιακού προγράμματος υποτροφιών προς παρακολούθηση κύκλου μαθημάτων και σεμιναρίων "Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού" για ξένους υπηκόους (αλλογενείς ή ομογενείς) ακαδημαϊκού έτους 2017-2018.

Πέμπτη, 27 Ιούλιος 2017

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε ξένους υπηκόους, κατόχους πτυχίου ξένου Πανεπιστημίου του εξωτερικού, που δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας.

Η διάρκεια της υποτροφίας είναι οκτώ (8) μήνες (Οκτώβριος 2017 - Μάιος 2018) και υλοποιείται σε ένα από τα Δημόσια  Πανεπιστήμια της Ελλάδας. Αφορά όλα τα επίπεδα γνώσης της Νέας Ελληνικής γλώσσας.

Ο κύκλος μαθημάτων περιλαμβάνει, επίσης, πολιτιστικές εκδηλώσεις και εκπαιδευτικές επισκέψεις σε περιοχές της Ελλάδας ιστορικού ενδιαφέροντος.
Με την ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών χορηγείται σχετικό πιστοποιητικό.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στην Ελληνική Πρεσβεία στο Σαντιάγο μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 2017. Εκπρόθεσμες αιτήσεις ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές. Υπεύθυνοι επικοινωνίας: κα Αδαμαντία Περατσάκη και κ. Σταύρος Ζώτος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών https://www.iky.gr/el/upotrofies-gr/allodapoi-gr/glossa-pol

Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τα συνημμένα έγγραφα (προκήρυξη και αίτηση στα ελληνικά και αγγλικά).

Συνδεθείτε μαζί μας στο facebook

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση