Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018
Η Ελλάδα στη Χιλή arrow Νέα της Πρεσβείαςarrow Κονσέρτο του Έλληνα πιανίστα Απόστολου Παληού στο Δημοτικό Θέατρο Las Condes, 8 Αυγούστου

Κονσέρτο του Έλληνα πιανίστα Απόστολου Παληού στο Δημοτικό Θέατρο Las Condes, 8 Αυγούστου

Τετάρτη, 09 Αύγουστος 2017

Το Ωδείο του Πανεπιστημίου Mayor διοργάνωσε στις 8 Αυγούστου 2017 συναυλία με σολίστ τον Έλληνα πιανίστα  κ. Απόστολο Παληό, σε συνεργασία με το Δημοτικό Θέατρο Las Condes και υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ελλάδος στο Σαντιάγο.

Ο Έλληνας καλλιτέχνης ερμήνευσε έργα Μπαχ, Μπραμς, Γρανάδος, Ραχμάνινοφ, ενώ προσέφερε στο χιλιανό κοινό γεύση και από ελληνική μουσική ερμηνεύοντας την σουίτα για πιάνο «Για μια μικρή λευκή αχιβάδα» του Μάνου Χατζιδάκι. Στο κατάμεστο θέατρο Las Condes τη συναυλία παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, πολλά μέλη του εδώ διπλωματικού σώματος καθώς και μέλη της Ελληνικής Κοινότητας Σαντιάγο. Την επομένη της συναυλίας ο καλλιτέχνης πραγματοποίησε masterclass για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Mayor.

Οι ήχοι της κλασσικής μουσικής και η ερμηνεία του κ. Παληού ενθουσίασαν το κοινό του  θεάτρου Las Condes, ενώ μέσω της εκδήλωσης αυτής αναδείχθηκε η εικόνα της σύγχρονης Ελλάδας που ακόμα δημιουργεί, εμπνέει και αναδεικνύει ταλαντούχους νέους καλλιτέχνες.

Συνδεθείτε μαζί μας στο facebook

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση