Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018
Η Ελλάδα στο Περού arrow Νέα της Πρεσβείαςarrow Ανακοίνωση PROMPERU (Οργανισμός Προώθησης του Περού) (Βροχές και πλημμύρες στο ΠΕΡΟΥ)

Ανακοίνωση PROMPERU (Οργανισμός Προώθησης του Περού) (Βροχές και πλημμύρες στο ΠΕΡΟΥ)

Παρασκευή, 24 Μάρτιος 2017

Λόγω των βροχών και των κατολισθήσεων που λαμβάνουν χώρα στο Περού, που οφείλονται  στο φαινόμενο του «Παράκτιου Νίνιο»  (Niño Costero), που πλήττουν ορισμένες περιοχές της χώρας, το  PROMPERU (Οργανισμός Προώθησης του Περού), πληροφορεί τα ακόλουθα:

Η τουριστική διαδρομή του Νότου, που περιλαμβάνει το Cusco, Arequipa, Puno και Madrede Dios, δεν έχει επηρεασθεί, ούτε η βορειοανατολική περιοχή (San Martín, Amazonas και Loreto). Η τουριστική δραστηριότητα σ’ αυτές τις περιοχές διεξάγεται ομαλά: ξενοδοχεία, τουριστικές υπηρεσίες, αεροδρόμια και προσβάσεις σε τόπους τουριστικού ενδιαφέροντος.

Τα κυριότερα αξιοθέατα της Λίμας είναι στην διάθεση των τουριστών επισκέψεων.

Η βόρειος περιοχή, που περιλαμβάνει τους τουριστικούς προορισμούς της διαδρομής Ruta Moche (La Libertad και Lambayeque), οι ακτές στην Piura και Tumbes και η Περιφέρεια Áncash έχουν πληγεί από τις βροχές.

Η κυβέρνηση εργάζεται μαζί με τους κατοίκους για βοήθεια στους πληγέντες, αποκατάσταση κυκλοφοριακών οδών και πρόληψη μελλοντικών φαινόμενων.

Το PROMPERU θέτει στην διάθεση τις υπηρεσίες πληροφόρησης και βοήθειας προς τον τουρίστα σε όλη τη χώρα, με πρόσβαση 24 ώρες δια μέσου της ηλεκτρονικής διεύθυνσης και του αριθμού τηλεφώνου (51-1) 574 8000.

Join us on facebook

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση