Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018

Ανακοίνωση Τύπου

Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2017

Το Υπουργείο Εξωτερικού Εμπορίου και Τουρισμού(MINCETUR) παρέχει πληροφορίες σε τουρίστες για να μπορέσουν να μετακινηθούν στο εσωτερικό της χώρας.

Το Υπουργείο Εξωτερικού Εμπορίου και Τουρισμού έκανε έκκληση σε συνδικάτα, επιχειρήσεις και παράγοντες του τομέα (σημ.: του τουρισμού) για υποστήριξη των αδελφών μας που υποφέρουν τις συνέπειες των φυσικών καταστροφών.

Λίμα, 17 Μαρτίου 2017. Το Υπουργείο Εξωτερικού Εμπορίου και Τουρισμού (MINCETUR) πληροφορεί σήμερα ότι παρέχει πληροφορίες και υποστήριξη σε τουρίστες ημεδαπούς και αλλοδαπούς που μετακινούνται σε τόπους τουριστικού ενδιαφέροντος στο εσωτερικό της χώρας.

Γι’αυτόν τον σκοπό, γνωρίζει ότι στο IPERU παρέχονται συμβουλές σχετικά με τόπους ενδιαφέροντος, μετακινήσεις και προορισμούς. Προ τούτο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο (51-1)5748000 24 ώρες την ημέρα, ενώ επίσης είναι σε διάθεση η ηλεκτρονική διεύθυνση   .

Είναι σημαντικό να υπενθυμισθεί,επίσης, ότι το iperu διαθέτει 39 σημεία εξυπηρέτησης σε 17 Περιφέρειες του Περού (Amazοnas, Ancash, Arequipa, Ayacucho, Cajamarca, Callαo, Cuzco, Ica, LaLibertad, Lambayeque, Lima, Loreto, MadredeDios, Piura, Puno, Tacna, Tumbes).Το Δίκτυο Προστασίας του Τουρίστα προσφέρεται, επίσης, για την προστασία της ασφάλειας των επισκεπτών. Προς τούτο, είναι διαθέσιμος ο αριθμός τηλεφώνου 0800-22221 της Τουριστικής Αστυνομίας.

ΕΚΚΛΗΣΗ

Το Υπουργείο Εξωτερικού Εμπορίου και Τουρισμού (MINCETUR) έκανε έκκληση σε όλα τα συνδικάτα, επιχειρήσεις και παράγοντες του τομέα (σημ.: του τουρισμού) να στηρίξουν τους αδελφούς μας που υφίστανται τις συνέπειες των φυσικών καταστροφών.Όπως είναι γνωστό στη χώρα οι βροχές έχουν προκαλέσει μια σειρά κατολισθήσεων και εκχυλίσεις ποταμών.Εν όψει αυτών, το Υπουργείο Εξωτερικού Εμπορίου και Τουρισμού καλεί όλους μας να ενωθούμε κάτω από μια μεγάλη επιχείρηση βοήθειας για την υποστήριξη των οικογενειών που υπέστησαν υλικές ζημιές και σε ορισμένες περιπτώσεις οικογενειακές απώλειες.

Γι΄αυτόν τον λόγο, όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν, μπορούν να προσφέρουν νερό, κονσέρβες ψαριού, ρύζι, ζάχαρη, λάδι, όσπρια, μακαρόνια, βρόμη, είδη προσωπικής υγιεινής και πάνες. Επίσης λαμαρίνες, καρφιά για λαμαρίνες και «κόντρα πλακέ».
Όλα τα προϊόντα θα γίνουν δεκτά στην έδρα του Υπουργείου Εξωτερικού Εμπορίου και Τουρισμού (CalleUnoOeste 050, Córpac, SanIsidro).
Για συντονισμό καλέστε στο τηλέφωνο 513 6100 παράρτημα 1075, στο κινητό 997684694 ή γράψτε στο ηλεκτρονική διεύθυνση .
Το Υπουργείο Εξωτερικού Εμπορίου και Τουρισμού θα φροντίσει για την προώθηση των δωρεών στα επίσημα κέντρα συγκέντρωσης.

Γραφείο Επικοινωνιών και Πρωτοκόλλου
Υπουργείο Εξωτερικού Εμπορίου και Τουρισμού

Join us on facebook

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση